Tajna mladosti Dženifer Aniston

by | avgust 25, 2023
Tajna mladosti Dženifer Aniston

U čemu je tajna mladosti Dženifer Aniston? Šta je čini tako mladolikom? To je pitanje koje ne prestaje da zaokuplja žene širom sveta.

Ova 54-godišnja bomba, koja je prvi put stekla slavu kao zvezda sitkoma Prijatelji, ne prestaje da oduševljava svet. Decenijama se divimo njenoj kosi, besprekornom tenu i savršenoj figuri. A poslednjih godina i njenom mladalačkom izgledu. Za nju vreme kao da stoji…

Tajna mladosti Dženifer Aniston: Šta to ona zna što mi ne znamo

U utorak, u novom intervjuu za Wall Street Journal, glumica je konačno otkrila kako stari unazad! A to je jednostavno kao da isprobate sve kozmetičke proizvode. Otkrivajući tajne koje stoje iza njenog besprekornog izgleda, podelila je priču o vremenu kada joj je njena kozmetičarka preporučila tretman lica sa spermom lososa. Da, dobro ste pročitali.

Prepričavajući tu priču za Wall Street Journal, kaže da je bila prilično šokirana time što je čula: „Prvo sam rekla: ’Jesi li ozbiljan? Kako dobijate spermu od lososa?’“ Bez obzira na to da li se tretman pokazao delotvornim ili ne, Dženifer pobeđuje vreme i dalje je jedna od najlepših žena na javnoj sceni.

Ima još nešto…

Bizaran tretman koji joj je preporučila kozmetičarka, ipak nije jedino što je pomoglo Dženifer Aniston da prevari godine. Takođe je otkrila ono za šta veruje da će biti rutina u očuvanju mladosti i lepote u budućnosti: nedeljne injekcije peptida.

Osim njenih tajni za negu kože, ono što Dženifer aniston čini da se oseća najseksipilnijom jeste njen wellness režim. Između njene uzbudljive rutine vežbanja i njene volje da kaže ne, glumica daje sebi slobodu kada je u pitanju njena ishrana. Podelila je da je nedelja dan rezervisan za druženje s prijateljima u njenom domu. Tom prilikom, na meniju su In-N-Out hamburgeri. Glumica „Tanki modri; ne zanimaju me. Jer znam o čemu se radi. To su samo kalorije ulaze, kalorije izlaze“, rekla je ona.

Kako da ojačate nokte: 8 saveta za zdrave i lepe nokte

Jemal Countess/Getty Images Entertainment