Tečna haljina Heidi Klum: Manekenka i dalje oduševljava izgledom

by | 30 marta, 2023
Haljina Heidi Klum

Haljina Heidi Klum na događaju Fashion Trust U.S. Awards zadivila je mnoge. Manekenka je jedan od najpoznatijih modela 90-ih i još uvek izgleda savršeno. Ovoga puta, Heidi nas je iznenadila neobičnom „tečnom“ haljinom i zanimljivim modnim dodatkom.

„Tečna“ haljina Heidi Klum

Manekenka je nedavno obukla haljinu boje čelika koja je izgledala kao da se preliva, tačnije kao da je „tečna“ što je čini veoma neobičnom. Haljina je istakla graciozno telo, a srebrni kaiš u struku je dao blistav akcenat. Njen izgled je upotpunio i srebrni nakit, kao i sandale na pertlanje.

Haljina Heidi Klum

Osim haljine koja je mamila poglede, manekenka je takođe imala zanimljiv modni dodatak koji se savršeno uklopio u ceo autfit. Naime, ona je kao torbicu nosila dodatak nalik malom akvarijumu sa zlatnom ribicom sa koju je posebno istakla u videu na svom Instagram profilu. Celokupni izgled je išao uz samopouzdanje i stav supermodela.

Modni stil supermodela

Nemačka manekenka ima skoro savršenu figuru na kojoj mogu da joj zavide i mnogo mlađe koleginice. U skladu sa tim, Heidi često nosi mini suknje, mrežaste haljine, a dešavalo se i da se u javnosti pojavi u grudnjaku. Međutim, u poslednje vreme, supermodel voli da eksperimentiše sa modnim stilovima, pa smo stoga imali prilike da je vidimo u raznim i sasvim neobičnim modnim kombinacijama što vrlo rado deli i na svom Instagram profilu.

 

Nemački supermodel ima skoro 50 godina, međutim to se na njenom telu skoro i ne vidi. Uz šarmantni osmeh i jaku energiju, Heidi Klum postavlja izazove u svetu mode. Koju god modnu kombinaciju da obuče, njoj će to bez sumnje stajati. Zaista je ohrabrujuće gledati žene poput Heidi Klum koje uživaju u svojim godinama i u svom telu.

Kevin Winter/GettyImagesEntertainment, Charley Gallay / Stringer/GettyImagesEntertainment