Majli Sajrus: Zbog čega je veganska ishrana za nju postala problem?

by | septembar 4, 2020
Glam rock stil

Pevačica Majli Sajrus je već godinama vegan, ali u svom novom intervjuu otkrila je da je morala da prekine ovaj način ishrane. Iako joj zbog ovoga nikako nije drago objasnila je kako je za nju  veganska ishrana postala problem.

Majli je u sredu u podkastu The Joe Rogan Experience rekla:

– Bila sam vegan jako dugo, ali morala sam da uvedem ribu i Omega-3 masne kiseline u svoj život. Moj mozak više nije funkcionisao pravilno – rekla je pevačica i dodala kako je pored toga imala i jake bolove u kukovima za koje veruje da su nastali zbog toga što je veganska ishrana već jako dugo nje stil života.

Članak se nastavlja posle reklama

Naravno, pevačica već zna da će da naiđe na osudu javnosti. (Pročitaj: Sedam poznatih dama otkriva zašto su postale vegani)

– Spremna sam na sve reakcije vegana, ali i to je u redu. Navikla sam da me ljudi osuđuju – rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


Talentovan umetnica podelila je sa svima i kako je bila na veoma stogoj veganskoj ishrani od 2013. do 2019. godine, ali i kako joj je prvi neveganski obrok napravio njen bivši suprug Lijam Hemsfort.

Članak se nastavlja posle reklama

– Moj bivši muž mi je ispekaoo ribu na roštilju. Nakon toga sam jako dugo plakala za ribom … zaista me je to bolelo. (Pročitaj: Kako postati vegan: Pevačica Lizo podelila je svoje iskustvo sa fanovima)

Iako ne voli da jede morske plodove, Majli je ispričala da joj je to zaista poboljšalo zdravlje i razmišljanje.

Članak se nastavlja posle reklama

– Sad sam mnogo bistrije i brže razmišljam nego ranije. Mislim da sam čak u jednom trenutku bila i prilično neuhranjena – rekla je pevačica koja je takođe ubacila i gluten nazad u svoju dijetu.

Ova intrigantna dama ne krije kako je ipak “ prestravljena“ zbog toga što je napustila veganstvo, ali i zbog reakcije fanova koju očekuje. Njoj je bitno da svi znaju kako ona i dalje voli životinje.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

– Na svojoj farmi u Nešvilu imam 22 životinje, takođe ih je toliku u kući u Kalabasasu. Sve što mogu radim za njih. Međutim, što se tiče funkcionisanja mog mozga… on ne možeš biti tako brz ako se ne hranim kao sada. 

Članak se nastavlja posle reklama

Majli za sebe kaže da je pesketarijanac (netko ko dodaje ribu i plodove mora vegetarijanskoj ishrani).

– Trenutno mnogo eksperimentišem sa ishranom, svojim telom, dnevnim rutinama i treningom – rekla je.

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images