Vimbldon moda: Jelena Đoković, Mirka Federer, Kim Murray – koja nosi titulu kraljice stila?

by | jul 12, 2023
Vimbldon moda, Kim Murray, Jelena Đoković, Milka Federer

Vimbldon moda je sinonim za bele haljine i eleganciju. A koja dama je kraljica stila: Jelena Đoković, Milka Federer ili Kim Murray?

Vimbldon je sinonim za jagode i šlag, koktele, jako sunce i beskrajan niz belih letnjih haljina. Slavne dame, predvođene budućom engleskom kraljicom, utrkuju se da prikažu koliko stila imaju u tako uskim okvirima kakve pruža dreskod na Vimbldonu. Zato je Vimbldon moda postala posebna fashion kategorija koja nas iznova oduševljava svakog jula.

Hiljade fanova i poznatih ličnosti pohrlilo je na teniski turnir u Londonu kako bi gledalo borbu Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza bore na terenu. Ali, većina žena uz teniski rezultat pomno prati i šta nose i u čemu se pojavljuju prve dame Vimbldona, predvođene princezom Kate.

Vimbldon moda: Slavne dame sa najviše stila

 

Kate Middleton

Kate je ove godine osvežila uspomenu na Lady D u svom zelenom blejzeru iz osamdesetih i plisiranoj beloj suknji. Balmain blejzer je u posebnoj nijansi zelene koja se podudara sa oficijalnim nijansama turnira – zelenom i ljubičastom.

Jelena Đoković

Jelena je rešila da na ovom Vimbldonu ostane verna srpskim dizajnerima pa je do sada pokazala nekoliko autfita: ležeran u belom blejzeru, seksipilan u pripijenoj roza haljinici, a u medijima je odjeknuo njen autfit sa belim kardiganom brenda Maridruna. Na poslednjem meču pojavila se u plavoj cvetnoj haljinici i žutom blejzeru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Najčitaniji celebrity magazin (@story.srbija)

 

Mirka Federer

Za razliku od Jelene Đoković, koja se opredelila za opušteno izdanje, Mirka Federer pojavila se u romantičnoj providnoj beloj haljini maksi dužine. Uz suptilne karnere, haljina je nosila upečatljivi floralni vez.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mirka Federer Fans (@mirkafedererfan)

Kim Murray

Prelepa plavuša pojavila se na otvaranju u čipkanoj beloj košulji i farmerkama, a odmah potom svoj stil je zamenila prelepim haljinama. Ubedljivo najviđe oažnje privukla je bela, teksturirana letnja haljina. I njena slamnata torba Aspinal Of London koja je postala neizostavan pratilac na teniskim tribinama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели – Celebrity and royalty style and updates (@onlycelebrityandroyalty)

Ryan Pierce, Clive Brunskill, Shaun Boterill via GettyImages