Umesto parfema Jelena Đoković uvek koristi ovo

by | decembar 19, 2020
jelena đoković knjige

Beauty tajna Jelene Đoković tek sada je isplivala na površinu. Supruga najpoznatijeg tenisera otkrila je šta nikad ne koristi od preparata za negu…

Jelena Đoković, zagovornica zdrave ishrane i prirodnih suplemanata, otkrila je na svom „Instagram” profilu svoju dugo čuvanu beauty rutinu… (Pročitaj: Obožavaju ga Novak i Jelena Đoković: Sok od celera je novi Instagram trend)

Beauty tajna Jelene Đoković – Nikad ne koristi parfeme

Kao idealnu zamenu za omiljeni preparat dama širom sveta, Jelena upotrebljava esencijalna ulja za koje ističe da su odlična. Njen način života podrazumeva korišćenje proizvoda koji su stopostotno prirodni, te sve što ima previše sulfata, parabena i nezdravih sastojaka kod nje nema nikakvu šansu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)


Inače, poznato je da Jelena spada u grupu poznatih dama koje su često kritikovana što se ne šminkaju i ne doteruju. Međutim, ona je ostala dosledna sebi. Opire se svim zadatim formama, a kritike rado prihvata. (Pročitaj: Njena reč se ceni: Jelena Đoković o knjigama koje će vam promeniti život)

– Sigurno je da kada si mlad, svetla reflektora i pažnja prijaju jer ti iskustvo u prvom trenutku ne alarmira da to može doneti neke poteškoće. Gledamo u javne ličnosti i mislimo da je ta vrsta publiciteta u redu. Ali, kako vreme prolazi, nedostaje vam čak i anonimnost, nedostaje vam privatnost da možete bilo kad, u bilo kom izdanju, raditi ono što vam je volja. Trudim se da se opirem svim tim zadatim formama, da budem svoja, i Novak svoj. Nekada zato trpim kritike zašto se nisam našminkala ili zašto nisam uvek u štiklama, ali sam odlučila da između onog kako ja sebe vidim i volim, i kako to javnost očekuje, da biram da ne razočaram ono što jesam – istakla je Jelena prenosi Story.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

lepotaizdravlje.rsGetty via Guliver