Vojvotkinja nikad ženstvenija: Modni komad koji žene u Srbiji obožavaju

by | decembar 2, 2020

Ikona stila Kejt Midlton oduvek je bila sklona eleganciji, ali zbog svog pojavljivanja u javnosti od toga ume često da odstupi. Najbolje se oseća kada nosi košulje, duge cvetne haljine i džempere, a jednom odevnom komadu verna je godinama. Evo o čemu se radi…

S obzirom da su javna okupljanja ukinuta svuda u svetu, vojvode Kejt i Vilijam pronašli su način da svima budu dostupni putem konferencijskih poziva. Iako je noramalan tok života stao, Kejt Midlton za to ne mari, pa je za video-pozive uvek tip-top sređena i spremna za nove izazove. (Pročitaj: Kejt Midlton – detalj uz koji klasičan zimski kaput postaje neodoljiv)

Članak se nastavlja posle reklama

Ikona stila Kejt Midlton – Sako kom je verna godinama

Njeno nedavno obraćanje putem video-linka izazvalo je veliko oduševljenje. Lepa vojvotkinja u svojim autfitima ne preferira crvenu boju, pa je ovaj odevni komad jarke boje izazvao opšte oduševljenje. Blejzer elegantnih crta sa modernim „žabicama” na ramenima i dalje je potpuno IN, a mnogi su čak i prokomentaisali da joj ova boja savršeno pristaje uz svetli ten.

Omiljeni sako koji nosi čak osam godina, menjala je u raznim varijacijama, a ovog puta ukombinovala ga je s bluzom šampanj boje i sve to uz svedenu šminku. Sako, generalno je jedan od najomiljenijih modnih komada, a i Srpkinje ga obožavaju. U poslovnom stilu je neizostavan, a može da bude savršen detalj elegantnog i kežual izdanja.

Od modnih dodataka odabrala je zlatnu ogrlicu s potpisom britanskog zlatara Aleksa Monroa. (Pročitaj: Ponovo oduševljava: Cvetna haljina Kejt Midlton lepo stoji svim oblicima tela)

Članak se nastavlja posle reklama

Handout / Handout /
Getty Images Entertainment via Guliver

Ikona stila Kejt Midlton – Crvena odaje dobar utisak

Iako joj nije među najomiljenijima, Kejt Midlton tačno zna kada treba da odabere crvenu nijasnu. Za važne projekte, pojavljivanja i gostovanja komade koje najčešće bira u ovoj boji su kaputi, šeširi, kostimi pa čak i haljine.

Članak se nastavlja posle reklama

Fun fact: Crvena je boja vatre i krvi, a uskor je povezana je sa vatrenom energijom. Označava snagu, moć, odlučnosti a veliki je simbol strasti, želje i ljubavi. Ova boja privlači pažnju koju instant može usmeriti na određeni element.

Hajde da se u nastavku zajedno podsetimo u kojim varijantama je lepa vojvotkinja nosila boju pobede…

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama
Lepota i zdravlje WPA Pool / Pool / Getty Images Entertainment via Guliver