Izabrani najbolji „Perfect Split“ stajlinzi!

by | 17 novembra, 2016

Nekada je za savršen autfit potreban samo jedan detalj, a za neke nove mlade modne entuzijaste, taj detalj su Reebok Perfect Split patike. Classic model, koji je zahvaljujući savršenoj kombinaciji decentne kože sa antilop elementima i kontrastnim detaljima postao tako upečatljiv. Model za originalne modne kombinacije.

Foto: Marija Zdravković

Foto: Marija Zdravković

U cilju promocije ove nove Kendrik Lamar Classic kolekcije Reebok je tokom jubilarne 40. Nedelje mode organizovao modnu radionicu koja je privukla veliku pažnju. U fenomenalnoj atmosferi i zvuke Dj Lea i Girls Panic (Aleksandra Duende i Sonja Pavlica) više od 130 ljubitelja mode se oprobalo u ulozi stiliste. Oni su zanimljive komade garderobe mladih dizajnera kombinovali sa Classic Perfect Split modelom i tako pokazali da različita vremena donose različita modna pravila, i da je savršena odevna kombinacija danas nezamisliva bez patika.

Jelena Gligorijević (Foto: Marija Zdravković)

Jelena Gligorijević (Foto: Marija Zdravković)

Podršku tokom takmičenja su im pružili glumci Jelena Gavrilović, Luka Raco, modni bloger Ponoćni jahač, modna kolumnistkinja Iva Chu, Dj Prema i Unja Green.

Unja Green (Foto: Marija Zdravković)

Unja Green (Foto: Marija Zdravković)

Zbog velikog interesovanja modna radionica je organizovana i u Reebok brend radnji u TC Ušće, gde su učesnici svoj Perfect outfit upotpunili Perfect Split modelom i svojoj kombinaciji dali lični pečat.

Stručni žiri Belgrade Fashion Week-a je odabrao 20 finalista, a prema glasovima pratilaca Reebok Classic Facebook stranice najbolje urbane modne kombinacije napravili su – Katarina Krajinović, Katarina Kocić i Marko Milojević.

Foto: Marija Zdravković

Foto: Marija Zdravković

Perfect outfit su kreirali i Nina Velić i Filip Babić, pobednici radionice u Reebok brend radnji. Zahvaljujući svojoj intuiciji i osećaju za “onaj detalj” svake savršene kombinacije svi pobednici su osvojili Classic model – Reebok Perfect Split.

Foto: Marija Zdravković

Foto: Marija Zdravković

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.