Kejti Holms utegnuta u čipku i kožu na naslovnoj strani „Voga“

by | 22 jula, 2011

U potpuno novom, zavodljivom izdanju osvanula je Kejti Holms na naslovnoj strani španskog izdanja „Voga“

Ona je ozbiljna holivudska glumica, predana supruga i majka, ali s vremena na vreme i ona želi da probudi svoju seksi stranu i pokaže kako dobro može da izgleda.

U pauzi čuvanja petogodišnje Suri Kejti je uskočila u usku čipkastu haljinu i pokazala da ima odličnu figuru. Zvezda filma ‘Jack i Jill’ u stvarnom životu voli da se drži klasičnih i elegantnih komada odeće, ali za potrebe snimanja 32-godišnjakinja je pozirala u Lanvinovoj haljini s kožnom kapom na glavi.

Čipka je ove sezone definitivno hit, pokazali su to brojni dizajneri na nedelji mode, a kožne kape ponudili su Marc Jacobs i Louis Vuitton.

Seksi Kejt u nešto manje glamuroznom izdanju sada se odmara društvu supruga Toma Kruza i ćerke Suri. U bikiniju je pokazala da ima savršeno teelo koje je stekla vežbanjem, a sudeći prema fotografijama za Vogue, trud joj se isplatio.Osim što dobro izgleda, Kejt se ozbiljno bacila i u modne vode. U saradnji s Dženi Jang napravila je kolekciju za koju kaže da je udobna i nosiva, prilagođena mamama koje sa sastanaka trče da čuvaju decu.

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.