Klasik koji nosimo godinama – Crna torbica

by | 2 juna, 2019

Čak i najjednostavniji outfit može se podići na level up dobrim aksesoarima, od kojih su torbe omiljene, svakoj od nas. Bez obzira na to koliko torbica različitih dimenzija, boja i oblika imale, vodeće mesto u našem garderoberu zauzima klasična crna torbica, koja je nosiva u svakoj prilici i uz svaki outfit.

Iako se trendovi vrlo brzo menjaju, devojke od stila umeju da prepoznaju komade u koje zaista vredi uložiti, jer će biti veoma nositi tokom dužeg vremenskog perioda.

Crna torbica ima podjednako veliki status modnog klasika, kao i mala crna haljina, a može se nositi u svakoj prilici, bez obzira na trenutne trendove.

Crna torba, nešto većih dimenzija, posebno je nosiva u dnevnim prilikama, kada sa sobom nosite nešto više stvari. Osim što su praktični za nošenje, veći modeli su veoma trendi statment komadi.

Male crne torbice posebno su adekvatne u prilikama, kada se oblačite nešto elegantnije, a mala torbica je samo dodatak vašem outfitu. Ona će učiniti da izgledate luksuznije, elegantnije i ženstvenije, a zajedno sa crnim salonkama, predstavljaće spasonosnu kombinaciju za sve važne prilike.

Foto: @fromluxewithlove

Mini chic torbice – must have komad ove sezoneNajnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.