Zapazili smo kolekciju helanki i sportskih topova domaće fitness & food blogerke koja šalje poruku „moVe“!

by | 13 avgusta, 2021
kolekcija moVe
Kolekcija moVe prvi je projekat te vrste food blogerke i fitnes trenera Marine Stojković, koju verovatno znate sa njenog Instagram profila @marinabodyfit. Šta kolekcija donosi i kako izgleda saznajte u nastavku!
Pažnju nam uvek privuku projekti domaćih preduzetnica pa nas je tako obradovala i vest o Marininoj novoj kolekciji. Posebno kad se uzme u obzir da uopšte nije lako pronaći savršene helanke. One koje su dovoljno duboke i udobne, divno prianjaju, ne provide se i – traju… Imali smo za Marinu nekoliko pitanja o kolekciji, sigurni da će i vas zanimati odgovori.

Kako ste došli na ideju za kolekciju?

Ideja se rodila pre nešto više od godinu dana. Želela sam helanke koje ću moći da nosim na trening, na kafu s drugaricom ili u šetnju, da budu takvog kroja da mogu da se nose i kao plitke i duboke, da budu od kvalitetnih materijala, različitih boja i da se ne provide. Sve to sam spojila u moVe kompletu.

Zašto moVe? Na šta poziva naziv kolekcije?

Naziv je sinonim za pokret i akciju. Od prvog pokreta i odluke sve kreće. Kada krenemo da radimo na sebi i svojoj fizičkoj kondiciji i snazi, veoma je bitno da se osećamo lepo, komotno i slobodno. Zato je ova kolekcija i namenjena svim devojkama i ženama koje žele tako da se osećaju.

Kakvi su utisci onih koje su već nosile moVe komade?

Nakon što je kolekcija moVe izrađena, prvih nekoliko nedelja sam je sama testirala pa je dala prijateljicama na isprobavanje. Uz njihove utiske i povratne informacije, uz nekoliko sitnih prepravki, dobila sam baš onakve komplete kakve sam i želela.
Pssst… Evo, i male eksluzivne najave za L&Z – od septembra moVe kreće sa prodajom personalizovanih kompleta, u kojima top & helanke mogu biti sa natpisom vašeg imena 🙂
Sve detalje o kompletima možete pronaći na instagram profilu @move_bymarinabodyfit ili se javiti putem maila na [email protected]

+++ Poklon!

Marina je pripremila poklon za jednu čitateljku! Više o tome saznajte na Instagram profilu @lepotaizdravlje.rs 22. avgusta!

kolekcija moVekolekcija moVekolekcija moVekolekcija moVe

Potražite i Marinin dvodnevni plan ishrane za Bodyfit reset – ovde!

Milica Ilić