Kopirajte celebrity look!

by | 18 aprila, 2009


Ukoliko vam je život postao monoton i žudite za nečim novim, najbolje je da počnete – od kose. Promena frizure pozitivno utiče na samopouzdanja žene. Holivudske dive, kao najveće trendseterke današnjice, znaju šta je ove sezone u modi. “Skinite” njihov stajling!

 

adrijana-limaAdrijana Lima: Duga i sjajna

Savršena boja i oblik kose kakav ima Adrijana Lima, može se postići “Young Color” bojom bez amonijaka, koja daje sjaj kosi. Primećujemo da su prilikom ove koloracije upotrebljene dve boje: na korenu je naneta Y.C. br. 5, koja na krajevima prelazi u nešto svetliji ton, što je pojačalo efekat sjaja. Ovako gusta kosa teško dobija na volumenu, pa je u stilizaciji neophodno koristiti, recimo, BUMB UP Revlon Professional, preparat za postizanje veće bujnosti vlasi.

 

Eva Mendez: Neobavezno podignuta

Elegantna Eva Mendez uvek pleni svojom pojavom. Njena frizura je damska, ali nije “ukočena”: blago je natapirana i zakačena ukosnicama unazad. Pravi izbor frizure za “crveni tepih”, ali i za matursko veče ili poseban događaj na kojem želite da budete zapaženi. Da biste bili opušteni tokom cele večeri, po završetku friziranja, naprskajte “Revlon Professional Control” sprej, koji će vam blago učvrstiti kosu, ali je neće slepiti, tako da ćete izgledati baš kao sa reklame.

 

kameron-dijazKameron Dijaz: Blago talasasta

Kameron Dijaz insistira na izgledu devojčice, a ni ovog puta nije napravila izuzetak. Kosa joj je osvežena blanšom bez amonijaka, koji daje izgled “posvetljenosti” pod dejstvom sunca. Takođe, da bi se postigla ovakva boja, trebalo bi koristiti boju “Young Color” br. 9.32 sa malim procentom razvijača koji neće promeniti nijansu, ali će kosi dati dodatni sjaj. Naš predlog: da bi vaša kosa bila zdrava i “nahranjena”, koristite “Daily Energy” sprej iz kolekcije “Revlon Professional” preparata.


Eva Longorija: Stilizovani paž eva-longorija

Boja i frizura savršeno odgovaraju Evinom obliku lica, a dodatna prednost jeste to što ovakav tip frizure ne iziskuje mnogo truda. Da bi se postigao ovakav efekat, a to je minimalan kontrast između pramenova i podloge, upotrebite “Gentle Mash” – blanš bez amonijaka koji, iako sadrži veoma mali procenat peroksida, daje izuzetne rezultate. Preko pramenova, nanesite boju “Young Color” 5.24 – takođe bez amonijaka. Naš predlog: da bi kosa imala svežu boju koja ne bledi i ne ispira se, podvrgnite je jednom mesečno tretmanu “Color Sublime” (traje oko 25 minuta) – preparatima iz najnovije kolekcije “Revlon Professional”.

 

fergiFergi: Divlja i negovana

Pramenovi poput “Ferginih”, sa malim kontrastom, definitivno su hit ovog proleća, a to se može postići “NNT Super Blond”, najnovijom tehnologijom izvlačenja pramenova. Divlji look ćete lako dobiti pomoću “Revlon Professional Twist” pene, sa efektom blagog učvršćivanja, a prilikom sušenja koristite dodatak za fen difuzer. Za finiširanje frizure korišćene su ukosnice i ukrasi za kosu, koji zaista izgledaju veoma interesantno.

Keti Peri: Romantično keti-peri

Ketinu frizuru trebalo bi da kopiraju mlade devojke koje žele da budu zapažene, a poenta ovog stajlinga je – nekoliko upečatljivih detalja. Blago talasasta kosa zadržaće svoj oblik tokom cele večeri, pomoću “Expand” pene, a može se naprskati i blagim fiksatorom “Finalizer Volume” hair sprejom (svi preparati su iz “Revlon Professional” kolekcije).

 

Tagovi: