Melani Grifit u šorcu, da li je ovo pravi modni izbor za njene godine?

Stil i način oblačenja podležu nekim nepisanim pravilima, posebno kada su žene u pitanju...

by | jul 20, 2020

Melani Grifit u šorcu izgleda kao svaka druga žena koja je pronašla idealan komad odeće za vrele letnje dane. Ali, da li je „prekršila“ pravilo o oblačenju koje nameće društvo?

Melani Grifit u šorcu iako ima 62 godine, da li je ova modna kombinacija isuviše smela. čak degutantna za ženu u njenim godinama?

Paparaci ne miruju, te su  tako fotografisali slavnu 62-godišnju glumicu tokom šetnje u blizini njenog losanđeleskog doma. Fotografije su preplavile Instagram, a onda su se mišljenja sukobila – da li  je za ženu u njenim godinama primereno obučena ili ne?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели rrron (@realrrron) дана

Melani je za ležernu šetnju izabrala šorc, široku svetlu košulju i bele patike. Jednostavan modni izbor za letnju šetnju, ali, da li je napravila „modni prekršaj„?

„Prestara je za njih; Ovakav šorc je za mlađe žene; Zašto se blamira; U tim godinama ne sme da nosi nešto ovako kratko…“–  samo su neki u nizu komentara na račun njeznog autfita.

Ipak, bilo je i onih koji su stali na Melaninu stranu. Melani Grifit u šorcu, pa šta? Naravno da će obući ono što joj se sviđa i u čemu se oseća komotno! – branili su je drugi, napominjući da se radi o letu i da svaka žena bez obzira na godine ima pravo da obuče šta god poželi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MELANIE (@melaniegriffith) дана

– Kakva glupost, najbolje da se na 100 stepeni napolju umota od glave do pete kako bi udovoljila vašim standardima. Neka nosi šta god želi – odgovorili su njeni obožavaoci na kritike.

Šta vi kažete, da li je Melani Grifit u šorcu u 62. godini – smela, provokativna ili pak degutantna? Da li žena ima pravo da bez obzira na godine obuče šta poželi i u čemu se oseća dobro, bez bojazni da će biti osuđena i stigmatizovana od društva?

Da li smo po ovom pitanju ikada izašli iz nekih mračnih vremena ili još uvek tavorimo u njima?

Melani Grifit u šorcu

Lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty/Profimedia