Antilop jakna sa resama se vraća! Model koji nosi Jennifer Lopez je najvreliji trend za jesen 2023.

by | 18 septembra, 2023
Jakna sa resama, Jennifer Lopez

Antilop jakna sa resama, najavljuje diva Jennifer Lopez, biće trend za jesen 2023! Ovakve modele potražite

Ako razmišljate na koju jaknu da se kladite ove jeseni, slobodno sav novac stavite na izbor Jennifer Lopez – znamo da ona ne greši i da ima savršen osećaj za trendove. Ovoga puta ona predviđa da nam modni vetar duva sa Divljeg zapada: kaubojske čizme, prevrnuta koža i mnogo, mnogo resa.

Po čemu je posebna antilop jakna sa resama koju nosi Jlo?

Američki Divlji Zapad se u poslednje dve sezone izuzetno vratio u kolekcije modnih kuća. Mnogi veliki brendovi su izabrali kaubojski stil kao svoju inspiraciju: Ralph Laurent, Versace, Tom Ford, Michael Kors…
Bezvremenski američki stil je brendiran u nove modne komade kroz upotrebu teksasa, kože, kultnih kaubojskih šešira i, naravno, prevrnute kože. Antilop jakna sa resama zauzela je posebno mesto u kolekcijama.

Poznata po svojoj vintage garderobi, koja lebdi između 1970-ih, 1980-ih i 1990-ih, Jennifer Lopez se pojavila upravo u ovakvoj jakni, krojenoj poput oversajz blejzera. Da stvar bude zanimljivija, ona je svoju antilop jaknu sa resama nosila poput haljine, sledeći time još jedan trend – bez pantalona.

Kako se nosi antilop jakna ove jeseni?

Baš kao što je pokazala Jennifer Lopez – sve je dozvoljeno! Možete je nositi kao haljinu, poput blejzera ili na klasičan način. Jedino pravilo jeste da je koristiti kao akcentni komad, što znači da ostala garderoba treba da bude svedena. Evo nekoliko antilop jakni za jesen 2023. kakve vredi da gledate u radnjama.

#1 Klasična antilop jakna sa resama

Ovaj klasični model automatski podseća na Divlji zapad. Jakne ovog tipa bile su ekstremno popularne devedesetih godina, a ovo je njihov veliki comeback.

#2 Blejzer sa resama

Ovakav žaket je jako lako kombinovati, a novac uložen u njega će se sigurno isplatiti. Najbolje izgleda u kombinacijama sa teksasom, mada su mogućnosti za stilizovanje gotovo neograničene.

#3 Kratka antilop jakna sa resama

Koristite je kao akcentni komad, da začinite kombinacije za koje vam se čini da im nedostaje razigranosti li duha.

#4 Predimenzionirana jakna sa resama

Ova jakna nije od antilopa, ali je toliko trendi da je morala da se nađe na listi. Kombinuje boyfriend, biker i wild west teme – sve u jednom.

Paul Morigi/GettyImages