Antitrend obuća za jesen: Ovi modeli izgledaju neukusno

by | avgust 24, 2023
Antitrend obuća za jesen

Znamo, ima još ceo mesec do kraja leta ali bolje da vas preduhitrimo jer je ova anitrend obuća za jesen potpuni demode.

Važan modni komad svake odnevne kombinacije su svakako obuća – čizme ili cipele. Da biste odale utisak dame sa stilom, važno je odabrati modele koji su moderni i ističu vaš stil.  Zastareli modeli pokvariće čak i najsavremeniji i najmoderniji izgled.

Pogledajte koja obuća za jesen je davno izašla iz mode.

Članak se nastavlja posle reklama

Antitrend obuća za jesen: Ovi modeli izgledaju neukusno

Kratke čizme na štiklu

Gledajući modne blogerke na društvenim mrežama, nemoguće je ne primetiti kratke čizme sa visokim potpeticama koje su postale prave it-cipele. Da, Versace i Valentino modeli su sada zaista u trendu, ali dame nose modele sa drugačijom platformom i uskom štiklom. Ovakve cipele su bile popularne 2010ih ali sada je vreme da ih ostavite po strani. Ne samo što izgledaju čudno, već i vizuelno skraćuju vašu figuru i dodaju nekoliko kilograma.

Čizme preko kolena

Ariana Grande i još stotinu zvezda u 2010im su bili apsolutno oduševljeni takvim parom cipela. Kombinovali su ih sa suknjama i haljinama, ušuškanim kožnim nogavcima i uskim farmerkama u njih, nosili ih svaki dan i na specijalnim događajima. Dugo su čizme preko kolena smatrane jednim od najpopularnijih i najmodnijih pari cipela, bez kojih nijedan modni fanatik nije mogao. Međutim, kao što je često slučaj, svet se pomerio napred i morao je da ostavi uske čizme za sobom.

Članak se nastavlja posle reklama

Cipele sa pertlama

Čizme i cipele sa pertlama su klasik svih vremena. Ali čak i klasiku treba modernizovati, prolazeći kroz aktuelne trendove. Dakle, klasični ravni modeli više nisu tako zanimljivi i relevantni. Štaviše, prevelike glomazne cipele su sada u trendu, a previše minimalistički modeli modu jednostavno da se izgube u odevnoj kombinaciji.

Članak se nastavlja posle reklama

Antitrend obuća za jesen: Metalik modeli

Mnogi trendovi ne ostaju u našem garderoberu duže od jedne sezone ili godine. To se desilo sa cipelama sa metalik efektom, koje su u trenutku preplavile sve revije uličnog stila sa Nedelje mode. Međutim, vladavina ovih cipela brzo je prošla i želimo im da dugo ostanu daleko iza nas.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

Miljana Momirović Eleganza/GettyImagesPlus, Alejandro Cajas/GettyImagesPlus