Bejzbol jakne: Kako da ih uklopite u svakodnevni stil?

by | 15 aprila, 2023
Bejzbol jakne

Proleće je konačno stiglo i krajnje je vreme da odložite zimske jakne i prebacite se na jakne za prelazni period. Ovog proleća retro univerzitetske jakne koje se kod nas nazivaju bejzbol jakne su glavni modni trend.

Bejzbol jakne su prolećni trend

Bejzbol jakne (Varsity jakne) su se pojavile na pistama Louis Vuitton-a, Coach-a i Tommi Hilfigera. Njih su takođe nosile i Bella Hadid, Rihanna i Hailey Bieber. Ovo je trend koji ćemo svi pratiti, a evo kako da ih uklopite u svoje modne kombinacije.

Ležerni stil

Ova jakna se savršeno uklapa u ležerni stil. Klasične farmerke i beli top uz ovu jaknu će uvek izgledati sjajno. Osim toga beli top i farmerke će se uklopiti sa bilo kojim printom i bojama bejzbol jakne i stoga nema greške.

Elegantna kombinacija

Ako volite ženestvene kombinacije, onda se možete odlučiti da nešto elegantniji tip bejzbol jakne. Iako ona i dalje u sebi ima sportsku notu, u kombinaciji sa uskom mini suknjom i crnim topom, ona može izgledati veoma elegantno.

 

Bejzbol jakne: Stil američke srednjoškolke

Ako želite da ličite na devojke iz američkih filmova koje smo svi obožavali, onda svakako morate pronaći kariranu mini suknju koja se širi pri kraju. Naravno, gornji deo ispod jakne je preporučljivo da uvek bude neutralan kako bi jakna došla da izražaja i kako izgled ne bi bio napadan.

Sportski stil

Naravno, kako je i sama bejzbol jakna sportskog tipa, onda uvek možete da odaberete i kombinaciju sa trenerkom, kačketom i patikama. Sigurno ćete mamiti poglede gde god da se pojavite.

Varsity jakne su pravi retro trend koji postaje sve zastupljeniji. Razlog tome je što su ove jakne idealne za prelazno vreme, a sa njom definitivno ne možete da izgledate loše.Ako želite da vam zavide na modnom stilu, onda obavezno odaberite jaknu u svom stilu i uživajte u prolećnim danima.

SanneBerg/GettyImagesPlus