Šik, a udobno: Boho haljine koje savršeno idu uz espadrile

by | april 29, 2024
boho haljine koje idu uz espadrile

Boho haljine koje idu uz espadrile su naš omiljeni pojam za pretragu po tražnim centrima. Zašto? Ova kombinacija spaja udobnost i ženstvenost!

Ako tražite dva trenda koji će vladati ovog leta, a u koje vredi uložiti to su: boho haljine i espadrile. Udobni, ženstveni modeli koji nadilaze prolazne trendove – uvek se vraćaju u velikom stilu i oduševljavaju iz godine u godinu. Ako želite da spojite ova dva trenda, mi vam otkrivamo koje to boho haljine idu savršeno uz espadrile.

Kako da stilizujete boho haljine ovog leta?

Iako su  boho modeli vrlo raznovrsni, stilisti će vam reći da, ako želite da postignete pun bohošik efekat, sledite sledeća pravila:

  • Idite na rustikalne i ručno rađene komade od lana, teksasa, antilop ili heklanih komada. Pačvork i rese takođe možete uzeti u obzir.
  • Dugi, opušteni krojevi koji dodaju pokret slobodnom duhu boho stila su uvek dobra opcija. Suknje, haljine, kombinezoni, bluze i kimona ključni su odevni predmeti u boho garderobi.
  • Što se tiče boja, paleta se kreće od žutosmeđe do indigo plave.

Aksesoari u boemskom stilu su podrazumevani. Boho haljine se odlično kombinuju sa upadljivim naušnicama, slojevitim ogrlicama, nakitom od drveta i kože, šeširi, torbe, kaubojske čizme… Što su aksesoari egzotičniji i autentičniji –  to bolje.

Odličan boho izbor je:
Monohromatski izgled u zemljanim tonovima, beloj, zelenoj. Nosite slojeve različitih dužina i u različitim nijansama iste boje. Balansirajte zapremine i obrasce. Ne nosite bučne šare i teške detalje oko vrata i ramena. Ne nosite uske pantalone i uske rukave.

Kada je obuća u pitanju, ubedljivo najbolj izbor je obuća od prave kože u neutralnoj boji poput japanki i ravnih sandala na kaišiće ili espadrile. Ipak, ove godine boho haljine možete stilizovati i sa klasičnim salonkama, kaubojskim čizmama ili sa belim platnenim patikama.

Boho haljine koje idu uz espadrile:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

Evgania Siinovskaya/istock/gettyimagesplus