Antitrend čizme koje Parižanke ne prestaju da nose!

by | novembar 19, 2023
crne čizme do kolena

Crne čizme do kolena su ove godine izbačene iz glavnih modnih tokova. Ali, one izgledaju toliko dobro i toliko se lako kombinuju da ih influenserke u Parizu, Londonu i Njujroku i dalje nose. Evo kako

Pitajte bilo koju influenserku, stilistu ili kreatora – svi će se složiti u jednom: crne čizme do kolena su oličenje šika i raznovrsna opcija obuće koju ne treba zanemariti, čak ni onda kada ih sa trona svrgnu neki novi, uzbudljivi trendovi. Ove elegantne, sofisticirane čizme bez napora spajaju modu sa funkcijom.

Da li su crne čizme do kolena u trendu 2023?

Ove godine, moramo priznati da su ove čizme završile u zapećku. Kaubojke, braon čizme od kože, antilop čizme, robusne čizme – svi su nam ovi trendovi uzbudljivi i privlačni. A kako uopšte da pomislite na crnu obuću, kada ste tek počeli da uživate u svom latte kaputu i svim onim espresso kombinacijama?

Članak se nastavlja posle reklama

Pa, ipak, ovakve čizme su i dalje omiljeni antitrend modernim ženama u Parizu, Nujorku i Kopenhagenu – modnim prestonicama sveta!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели (@monix.xa)

Kako nositi crne čizme sa potpeticom ove zime?

Ne samo da su crne čizme sa potpeticom vanvremenske, one prevazilaze godišnja doba i bez napora dopunjuju različite odevne kombinacije. Njih možete nositi sve do kasnog proleća i početi da ih obuvate već u ranu jesen.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели amanda marshall (@pardonmuahinsta)

Podjednako dobro izgledaju kada se nose i sa haljinama i sa suknjama, a možete da ih nosite i preko farmerki ili krojenih pantalona. Njihova dužina, do kolena, nudi element drame svakom autfitu. Sama potpetica dodaje osećaj strukture — jednostavno odaberite visinu u kojoj ćete se osećati udobno kada ih budete nosile celog dana. Ako dobro izaberete svoje crne čizme do kolena, to će biti vrlo isplativa investicija. Nosićete ih u kancelariju, koliko i u izlazak sa prijateljima.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

Volrider Yurtseven/Pexels