Belo, plavo, krem… Kojih 5 boja odeće će obeležiti 2024. godinu?

by | oktobar 31, 2023
najmodernije boje odeće za 2024.

Boje koje nosimo ove sezone su one koje ćemo nositi cele naredne godine! Otkrijte najmodernije boje odeće za 2024.

Letos smo mesecima nosile belo i plavo, a onda nas je jesen 2023. naterala da uskočimo u neke jače boje: bordo, sivu i svetlo žutu. Sada je na redu zima 2024. i znate li koje nam boje ona donosi?

Zima će nas sve naterati da svoju odeću učinimo udobnom i toplom. Nosićemo vunene maski kapute, džempere, džemper haljine, široke pantalone i čizme od kolena, ali ono što će ovim autfitima dati dah živosti jesu boje. Možda ste zimi navikli da se oslanjate na crne i tamne boje kada dođe zima, ali ove godine – sve se menja.

Pre svega, reći ćemo najveću promenu: pastelne boje su se vratile! Ako ste radoznale koje boje odeće će vladati na zimu 2024. – samo skrolujte.

Najmodernije boje odeće za 2024!

Baby blue

Baš na vreme za hladnu zimu, ledena, svetlo plava će biti boja sezone. Pojavila se u više od 20 značajnih revija za sezonu 24. I ona neće vladati na zimu – svi dizajneri su je koristili i na revijama za proleće – leto. Ono što je uočiljivo jeste da su glavni trend monohromatski bebi plavi autfiti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Madison Rae 🪩 (@themadisonrae)

Najmodernije boje odeće za 2024:Svetlo bela

Ovo jeste boja snega, ali priznajte – svi belo povezujemo sa letnjoj garderobom. Ipak, ove godine nas čeka preokretanje tradicije i odjek ledenih vetrova i snega se pojavljuje u bojama odeće za zimu 2024. godine. Bele haljine privlače posebnu pažnju, ali ono što nas posebno oduševljava tokom zime jesu udobni beli kaputi i jakne.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim (@drivendivaonadime)

Boja peska

Bez obzira da li to zovete kamel, bež, biskvit ili smeđom, peščano smeđe nijanse se vraćaju na velika vrata. Od letnjeg safarija do prelaznih slojeva, ova raznovrsna nijansa je glavna u našoj garderobi tokom cele godine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rebeka Baráth (@rebekabarath)

Najmodernije boje odeće za 2024: Kobalt plava

I baš tako, ponovo razmatramo plavi spektar, ali ovoga puta gledamo prodoran, svetli kobalt. Nakon Barbie ružičaste i vruće crvene , ovo je nova zasićena nijansa za početak naredne godine.Pravi procvat ove boje očekujte na proleće 2024.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Van Arendonk Schoenen (@vanarendonkschoenen)

Tamna čokolada

Minimalizam i luskuz umešali su se i u izbor booja. Braon boja je ona koju možete upariti sa svime,pa čak i crnom. Duboka čokoladno smeđa izgleda izuzetno skupo. Kombinujte je sa krem, teksas plava i tamno siva.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chic Style and Fashion (@chic_style_and_fashionn)

ThieryChesnot. FransoaDurand/GettyImages