Garderoba u kojoj ćete uvek izgledati skupo!

by | 19 decembra, 2023
garderoba u kojoj ćete uvek izgledati skupo

Garderoba u kojoj ćete uvek izgledati skupo – u nju vredi uložiti novac!

Svi želimo da izgledamo luksuzno, zar ne? Ako ni zbog čega, ono stoga što smo konstantno zasenjeni old money i tihi luksuz kombinacijama koje su ultimativni trend zimske sezone. Srećom, nije vam neophodan debeo račun u banci da biste izgledale skupo – samo malo stila i volje.

Postoje neki neverovatni dragulji među garderobom koji izgledaju skupo čak i kada ste ih dobili za neki razuman novac. Oni jednostavno deluju kvalitetno i bezvremenski a forsiraju ih svi dizajneri. Dakle, ovo je garderoba u kojoj ćete uvek izgledati skupo.

Nadam se da će vam ova izmena pomoći da uštedite vreme i novac dok pravite svoju kapsulu od klasičnih komada koji donose radost i traju mnogo duže od samo nekoliko sezona.

Garderoba u kojoj ćete uvek izgledati skupo!

Postoje oni komadi odeće koji su jednostavno bezvremenski i koji svakom stilu ili kombinaciji dodaju dozu luksuza. Oni uopšte ne moraju biti basnoslovno plaćeni, ali je važno da budu kvalitetne izrade.

Braon kaput

Klasičan, ravan kaput sa reverom i, po mogućnosti, dvorednim kopčanjem je klasik. Ove godine, jednostavno se podrazumeva da ovaj klasik kupujete u nekoj kafenoj ili čak čokoladnoj boji i da ga uklopite sa čizmama do kolena za luksuzan utisak.

Kašmir džemper

Zima je nezamisliva bez tople garderobe, a gotovo da nema materijala koji asocira na luksuz bolje od kašmira. Naročito ako je u beloj ili krem boji, tada jednostavno viče „bogatstvo“.

Garderoba u kojoj ćete uvek izgledati skupo

Maksi džemper haljina

U nekoj od neutralnih nude ili boja kafe, ravnoga kroja, uz kaput od vune i kožne čizme do kolena… Slika se već stvara, zar ne? Dovoljne su samo zlatne minđuše i klač tašna i autfit je kompletan.

Kožne čizme do kolena

Ima li šta elegantnije od kožnih čizama do kolena, uskih, sa potpeticom od 6 do 8 centimetara? Slažemo se – nema! Ove godine stilisti preferiraju braon boju, ali influenserke u Parizu i Njujorku ne odustaju ni od klasičnih crnih čizama. I nose ih bukvalno na sve!

Blejzer od tvida

Zimska sezona 2023/2024 vratila je u centar pažnje kratki blejzer od tvida, komad po kome je Chanel prepoznatljiv. On se ne nosi više samo u formalnim prilikama, već i na farmerke, široke pantalone, maksi suknje…

Ravne farmerke visokog struka

Kada želite da izgledate skupo, onda ćete nositi samo famerke tamne boje, ravnih nogavica koje imaju visok struk. One izdužuju siluetu, daju eleganciju i lako mogu da se kombinuju uz luksuzne komade.

Garderoba u kojoj ćete uvek izgledati skupo

Satenska bluza sa mašnom

Garderoba u kojoj ćete uvek izgledati luksuzno nije kompletna bez kvalitetne elegantne bluze. Ove godine u centru pažnje su saten, svila i mašne.

Kožna tašna za metalik kopčom

Šta god nosile, ta odeća neće izgledati skupo ukoliko nije dopunjena kvalitetnom tašnom. Podrazumeva se da nosite tašnu od prave kože, a metalik kopče u zlatnoj ili srebrnoj boji su odličan akcenat.

Pantalone na peglu

Tokom jeseni i  zime, pantalone su centar naših odevnih kombinacija jer su tople i udobne. Ove godine to su pantalone od sivog štofa.

 

 

Ales utivko/istock/gettyimagesplus