Superelegantne bluze uz koje ćete lako postići luksuzni izgled

by | novembar 14, 2023
elegantne bluze

Elegantne bluze će vam omogućiti da budete brzo spremne za svaku priliku u ovoj sezoni praznika

Nova godina se krije iza ugla, kao i sezona decembarskih praznika. Elegantna haljina nije jedini način da začinite svoj stil. Verujte nam, postoje komadi garderobe koji mogu da vas učine kraljicom stila, a koje možete koristiti u više prilika i uvek im iznova davati novi oblik. Elegantne bluze jedan su od najsvestranijih komada garderobe koji ove zime mogu da vam olakšaju sezonu praznika.

Zašto su elegantne bluze odlično rešenje za novogodišnje praznike?

Ključna reč je svestranost! Bluze su svestrani element garderobe koji se može učiniti elegatnim ili svakodnevnim, u zavisnosti od prilike. Uz pravi stajling, svoju bluzu možete poneti iz kancelarije u noćni izlazak sa prijateljima.

Članak se nastavlja posle reklama

Kakve su bluze u trendu za zimu 2023/2024?

Moderne bluze za zimu 2023/2024 su, pre svega, jednostavne svilene bluze i satenske bluze koje možete da nosite svaki dan, ali i na venčanje ili zabavu. Tragajte za modelima koji imaju detalje od organdina, onim blago providnim, za bluzama sa cvetnim rozetama ili provokativnim modelima na jedno rame.

Superelegantne bluze za luksuzan izgled: top 5 modela

#1 Bluze sa otvorenim leđima

Kombinacija satena i bele boje uvek ostavlja luksuzan utisak, ali ono što zaista čini ovu bluzu posebnom jesu otvorena leđa. To je savršen kontrast dugim rukavima i plitkom izrezu napred. Nju podjednako možete kombinovati sa suknjama, crnim klasičnim pantalonama i farmerkama – zavisno od prilike.

Članak se nastavlja posle reklama

#2 Elegantne bluze sa mašnom

Mašne su ove sezone vladale pistama poput Chanelove i to ne bez razloga, one zaista oplemenjuju izgled. Da li ćete se opredeliti za plavi pamuk, belu svilu ili saten karamel boje – na vama je. Odlično izgledaju uz kožne suknje, plisirane suknje, ali i pantalone širokih nogavica.

Članak se nastavlja posle reklama

#3 Bluze od organdina

Providna odeća obeležila je sve zabave u 2023. godini, pa i izlaske na crveni tepih. Odlična zamena za golu haljinu jeste bluza od organdina. Važno je da donji deo odeće koji izaberete bude neprovidan, a preporuka je da posegnete za kontrastnim teksturama.

Članak se nastavlja posle reklama

#4 Bluze otvorenih ramena

Ovo je još jedan trag u svetu mode koji će ostaviti godina 2023. Svilene i satenske bluze otvorenih ramena, nabrane na suprotnom ramenu su apsolutno šik i izazovne. Kombinujte ih sa maksi suknjama ili kožnim pantalonama.

Članak se nastavlja posle reklama

#5 Bluze sa štrasom

Apolutno je nemoguće proći kroz sezonu proslava i novogodišnjih praznika bez malo dodatnog sjaja. Srebrne metalik nijanse su najpopularnije ove zime, a košulje sa ovakvim nitima su apsolutni pogodan. Odlično idu uz crno.

Ridofranz, tanya/istock/gettyimagesplus