Letnji modni trendovi koje Italijanke obožavaju: Šta nose kraljice stila ovog leta

by | jun 21, 2024
Letnji modni trendovi koje Italijanke obožavaju

Ako želite da izgledate moderno i elegantno, ugledajte se na Italijanke – kopira ih ceo svet. A koji su to letnji modni trendovi koje Italijanke obožavaju? 

Italija ima mnogo toga da ponudi i ne čudi što je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija. Ali, između živopisnih pejzaža, složene arhitekture i ukusne hrane, besprekorna moda zauzima prvo mesto. Italijanke su uvek bile kraljice stila koje kopiraju žene širom sveta. Ako vas interesuje koji su to modni trendovi koji dominiraju Italijom ovog leta, samo nastavite da skrolujete.

Koji su to letnji modni trendovi koje Italijanke obožavaju?

1. Marame sa uzorcima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @femininstyles

Članak se nastavlja posle reklama

Male marame sa su potcenjen aksesoar koji ima onu sofisticiranu evropsku atmosferu. I marame su vrlo svestrane – nosite ih vezane na torbici, u kosi, oko vrata ili čak kao top ako ste smeli. Dezene birajte po želji, a ovog leta naročito su popularni cvetni motivi.

2. Lan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reformation (@reformation)

Delikatno, eterično platno u svim varijantama – haljine, pantalone, majice i još mnogo toga… Italijanke će ovog leta nositi lan u svim oblicima, krojevima i bojama. Jer ništa ne može da se merim s lanenim pantalonama i haljinama. Prosto ih obožavamo.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Duge haljine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Nošenje midi ili maksi haljine duge, lepršave siluete je način da izgledate moderno bez napora. Profesionalni savet: Prebacite džemper preko ramena – mnoge Italijanke to rade jer noću može biti hladno.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Bezvremenski aksesoari

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JENNY BIRD (@_jennybird)

Italijanke poklanjanju veliku pažnju aksesoarima i uvek imaju elegantne naočare za sunce, kvalitetnu torbu i jednostavan nakit. Birajte bezvremenske modele, tako ćete uvek biti u trendu i neće morai da trošite brdo para svake sezone.

Članak se nastavlja posle reklama
RossHelen/gettyimages.co.uk