Trendi aksesoari sa kojima ćete izgledati ultra moderno

by | 4 oktobra, 2023
Trendi aksesoari sa kojima ćete izgledati ultra moderno; devojka s trendi aksesoarom

Moderni dizajneri su ozbiljno zaljubljeni u modu budućnosti. Pred vama su trendi aksesoari sa kojima ćete izgledati ultra moderno i ove i sledećih godina.

Poslednjih nekoliko godina modu je pokretala budućnost za koju smo nekada mislili da je nemoguće zamisliti. Međutim, danas moderni brendovi odeće, obuće i aksesoara samouvereno gledaju napred i postavljaju trendove koji će biti relevantni ne samo ove sezone, već i trideset godina kasnije.

Koji su to trendi aksesoari

Možete pogledati u budućnost uz Midjourney i TJ Collection. Kako bi proslavio svoju 30. godišnjicu, međunarodni brend je predstavio kolekciju koja prikazuje šta će muškarci i žene nositi 2053. godine. Prototipovi za eksperiment bili su modeli koji su trenutno predstavljeni u salonima. A neuronska mreža zasnovana na njima je generisala slike narednih 50-ih. Uprkos futurističkoj interpretaciji slika, brend nastavlja da prati svoj DNK – a to su kvalitet i udobnost, kao i siluete koje će biti u trendu dugi niz godina.

Metalik aksesoari

Srebrni aksesoari s metalnim sjajem uveliko su u trendu. Zljubljenici u modu  daju prednost ne samo odeći, već i naočarima i torbama, koje mogu odmah transformisati svaki autfit i učiniti ga modernim. Dizajneri TJ kolekcije uvereni su da će ovaj trend zadržati  još dugo. Što iz godine u godinu potvrđuju spektakularni nastupi poznatih ličnosti na crvenim tepisima. Najsjajnije izgledaju slike sa metalik sjajem.

Futurističke naočare

Kajli Džener, Kanje Vest i Kim Kardašijan pretvorili su futurističke naočare koje podsećaju na maske i  3D naočare u svakodnevne aksesoare koji mogu da dopune različite odevne kombinacije: osnovne pantalone, parke i jakne ili zavodljive kožne haljine. Ako ih isprobate danas, sigurno ćete biti u centru pažnje. A veštačka inteligencija tvrdi da će ovakve naočare 2053. biti sveprisutne.

Kožne torbe

Kožna torba se dugo smatrala znakom luksuza i elegancije, a budućnost je nemoguće zamisliti bez takvog dodatka. Ove sezone, kao i u narednim, u trendu su različiti modeli. Klasične, velike kožne torbe s kratkim kaišem, torbe koje nosi Irina Šajk, sportske torbe, kao i torbe s kvačilom koje su doživele  novi vrhunac popularnosti u poslednjih godina.

 

uygaar/gettyimages.com