5 maksi haljina koje izgledaju odlično na čizme!

by | 27 novembra, 2023
haljine koje se nose na čizme

Tokom zime, jedan od najlekših načina da izgledate stilizovano i elegnatno jesu haljine koje se nose na čizme! Mi smo izabrale 5 modela koji će obeležiti ovaj decembar

Kada stigne zima, često imamo tendenciju da se uvučemo u pantalone i potpuno zaboravimo na haljine. Ali, ne i ove zime! Maksi haljine su u trendu i to upravo one koje izgledaju najbolje kada se kombinuju sa čizmama.

Ali, sa niskim temperaturama može biti teško ne smrznuti se na smrt u haljini. Osim što ih kombinujete sa jaknama, šalovima i kaputima, postoji trik koji nikada ne izostaje, a koji takođe ne može biti stilski: kombinujte ga sa čizmama. Odabrali smo 10 najudobnijih i najlaskavijih midi i dugih haljina za ovu sezonu.

Haljine koje se nose na čizme: 5 šik modela

 Duga pletena haljina

Basic, udobno, super svestrano, toplo. Ova haljina, osim što je lepa, odlično izgleda uz čizme do kolena i uz  gležnjače. Birajte one sa bočnik izrezom koje se mogu nositi na čizme sa visokom potpeticom. I to je to – stilizovane za 5 minuta.

Duga poluprovidna haljina

Razmišljate o Novoj godini? Evo rešenja – veoma elegantan stil, savršen za nošenje u važnim prilikama. Birajte vodel sa rolkom, napravljen od poluprovidne dvostruke tkanine. Na čizme sa potpeticom izgleda odlično.

Haljine koje se nose na čizme: Duga metalik haljina

Još jedna savršena opcija za ovu prazničnu sezonu je metalik haljina, jedan od trendova sezone. To je model sa okruglim izrezom i dugim rukavima sa detaljima od metalik konca. Posegnite za teorijom pogrešnih cipela i obucite je na bajkerske čizme.

Midi haljina sa golim ramenima

Kada su u pitanju haljine koje dobro idu uz čizme, jedan od najženstvenijih modela jeste midi haljina sa otvorenim ramenima. Sa visokim čizmama, bilo ravnim ili sa potpeticama, izgleda prelepo i super je elegantno.

Midi haljina sa prorezima

Šlicevi su totalni trendi i idealni za nošenje tokom zime u svečanijim prilikama. Ova rebrasta pletena midi haljina izgleda podjednako dobro sa čizmama sa visokom potpeticom kao i sa ravnim čizmama za revolucionarniji izgled. Svetle boje se mogu nositi i zimi.

 

kostolom/istock/gettyimagesplus