10 najmodernijih pufer jakni za zimu 2024!

by | 29 oktobra, 2023
najmodernije pufer jakne

Da li tražite najmodernije pufer jakne za zimu 2024? Ovi modeli pobeđuju!

One su tople, udobne i izgledaju dobro! Nije ni čudo što bez pufer jakne ne umemo da prođemo sezonu. Za zimu 2023/2024 na redu su kratki puferi u zemljanim i netraulanim tonovima. Milky i latte preuzimaju i svet zimskih jakni!

Najmodernije pufer jakne za zimu 2024:

Pufer jakne jarkih boja

Zimi nam očajnički nedostaju svetle boje – a možemo da ih unesemo u svet uz pomoć odeće.  Obratite pažnju na jakne u bogatim bojama koje će vas izdvojiti iz gomile. Na primer, kanarinska žuta, električno plava, bogata zelena ili čak animal print.

Najmodernije pufer jakne: Krop modeli

Uz krop topove, krop košulje, krop kožnjake – na redu su i krop pufer jakne.  Da bi vam bilo toplo u kratkoj jakni, nosite ispod nje duge kardigane ili kombinujte sa postavljenim farmerkama.

Kimono pufer jakne

Jedna od najpoželjnijih opcija koja odlično nadopunjuje lazy girl estetiku, tako popularnu ove jeseni, jeste kimono kroj. Ovakva jakna može da se nosi sa dukserom, širokim farmerkama i grubim čizmama, ali i sa suknjom od sumota ili lepršavom haljinom i gležnjačama.

Najmodernije pufer jakne: Model sa elastičnim pojasem

Kako nositi kratku i obimnu donju jaknu i da vam uvek bude toplo? Rešenje je preudobni model sa elastičnim pojasem.  Ovaj model odlično izgleda uz široke pantalone i zimske patike.

Kožne pufer jakne

Obična jakna odmah će izgledati bolje ako je napravljena od (eko) kože. Nosite je u monorkomatskom crnom autfitu: uz pletenu haljinu i čizme preko kolena ili uz uske farmerke i ravne čizme. Dodajte akcente svetlim dodacima.

Transformer pufer jakne

Da li ste se već sreli sa ovim modelom? Uz njega imate dve jakne u jednoj – kropovani i dugi pufer.  Dva komada garderobe u jednom – sviđa nam se. A vama?

Pufer jakne u boji kafe

Nijanse kafe, latea, kakaa, domaćeg kolačića i mlečne čokolade savršene su i za kasnu jesen i zimu. Odlični su za kreiranje monohromatskih izgleda. Ali imajte na umu da izgleda mnogo lepše ako kombinujete različite verzije braon boje u jednom izgledu, umesto da pokušavate da uskladite stvari ton za ton.

Najmodernije pufer jakne: Mišelin stil

Ne  nije reč o automobilskim gumama. Ovo su jakne koje podsećaju na maskotu tih guma – čine da izgledate duplo veće! Dobar bonus: neverovatno su tople, tako da vas čak i surovo zimsko vreme neće sprečiti da idete u šetnju.

Mlečne pufer jakne

Jakna u stilu „tihi luksuz”. Oni koji se ne plaše belog mogu bezbedno da izaberu mlečnu jaknu. I kombinujte je sa bež odelom – pletenim za potpun efekat.

Ana Zhuk, Jenson/istock/gettyimagesplus