Sandale koje će kupovati sve modne urednice ovog leta

by | april 1, 2024
najmodernije sandale za leto 2024

Najmodernije sandale za leto 2024. godine su apsolutno šik i jednostavne istovremeno – evo 4 modela koje će nositi modne urednice

Piste za proleće/leto 2024. ponovo su potvrdile naše uverenje u moć skromne garderobe. Mnogi komadi koji su debitovali ove sezone nadmašili su eru tihog luksuza i postali prihvaćeni kao klasični i bezvremenski. Što se letnje obuće tiče, dizajneri su prihvatili prolećnu formulu „bez napora“ i samo je nadogradili.

Kako izabrati najmodernije sandale za leto koje će se savršeno uklopiti u vaš stil?

Dok odlučujete u koje trendove ćete ulagati, a koje ćete zanemariti, uzmite u obzir stil koji negujete tokom prolećnih i letnjih meseci. Ako ste neko ko poseže za farmerkama i laganim bluzama, opredelite se za japanke i trendove čistih linija jer oni nude uglađenost, opuštenost i šik bez napora. Za one koji imaju puno formalnih prilika u kalendaru (ipak se približavamo sezoni venčanja i koktela), birajte sandale sa ukrasima ili one neutralnim boja.

Najmodernije sandale za leto 2024:

Sandale sa luksuznim ukrasima

Dok su neki posmatrali garderobu ili same manekenke, mi smo gledale ka dole: luksuzni ukrasi na cipelama plenili su pažnju tokom nedelja mode ss24. Napravljeni od srebrnog i zlatnog materijala, ove ukrašene cipele dokazuju da nakit nije ograničen samo na vrat, ruke i lice – može se nositi svuda!

Opuštene japanke

Kao potpuni kontrast prethonod modelu stižu japanke! One više nisu samo obića za plažu, naprotiv – ušle su u basic garderobu za  leto. Na svojim pistama predstavile su ih kuće Chanel, Proenza Schouler i Staud. Japanke su bile glavni oslonac ranih 2000-ih, a njihov comeback je odličan ako negujete ležerni i neobičan lični stil.

Minimalističke sandale sa kišićima

Sandale sa kaišićima bile su jedan od najomiljenijih trendova cipela za proleće/leto 2023 na nedeljama mode. Prelazak na čiste linije i T kaišiće stvorili su obuću koja je lagana, letnja i seksi. Ove sandale se mogu nositi sa bilo kojim ansamblom, od farmerki i majice za ležerne izlaske, do slip haljine i blejzera za svečanije prilike.

Sandale u  maksimalističkim bojama

Ako je vaš stil minimalistički možda ćete poželeti da prekočite ovaj pasus, ali nemojte.  Razlog? Kreativni direktori modnih kuća su koristili boju strateški i štedljivo za proleće/leto 2024. Uparili su smele nijanse poput zelene, crvene i žute sa neutralnim ansamblima.

 

Najpopularnije sandale 2024. izgledaju dobro bilo da imate 20 ili 60 godina

dramalens/istock/gettyimagesplus