Sivi blejzeri su ultimativni street style komad: Evo koji modeli su najpopularniji

by | oktobar 18, 2023
sivi blejzeri

Sivi blejzeri su sa pista skočili pravo na ulice i postali neizostavni u stret style kombinacijama. ovo su najpopularniji modeli sezone

Sivi blejzer ove sezone niko ne smatra dosadnim ili bezizražajnim: siva je jedna od boja sezone i street style ju je spremno prihvatio. Siva se pojavljuje svuda:  od sivih pantalona koje preplavljuju ulice do sivih džempera koje nalazimo gde god da pogledamo. I uprkos konotaciji koju nosi reč sivilo – ova siva nam nudi beskrajne modne mogućnosti.

Sivi blejzer, pre svega, odlično ide uz jesen i zimu(ko ne želi da obuče nešto sivo kada pogledate kroz prozor i primetite da je kišni dan?!). Ali! Sivo nosi neku specifičnu elegantnu i sofisticiranu auru kada se uključi u garderobu. Jeseni 2023. svi žele da izgledaju prefinjeno i luksuzno. Da ne spominjemo koliko je sivi blejzer svestran i kako se dobro kombinuje sa praktično svim ostalim u našoj garderobi.

Članak se nastavlja posle reklama

Najpopularniji sivi blejzeri sezone

Ukratko: sivo je boja koju vredi imati u našem ormanu, a ako je u više različitih odevnih predmeta, tim bolje. Jedan od najpopularnijih sivih odevnih predmeta je blejzer, u mnogim svojim različitim verzijama. Danas smo napravili izbor modela blejzera koje ćemo najviše viđati ove jeseni i zime.

Bilo da su normalnog kroja ili prevelike veličine, sivi blejzeri su u modi ove sezone. Oni uspevaju da dupliraju taj elegantni efekat tipičan za boju i istovremeno su savršeni za ovo čudno prelazno vreme puno temperaturnih promena.

Kožni sivi blejzer

Na pola puta između sakoa i neformalnijeg dizajna, ovo je jaknica koju možete nositi tokom cele sezone.

Članak se nastavlja posle reklama

Predimenzionirani sivi sako

Ako do sada niste imali ovakav sako u sivoj boji, sada je krajnje vreme. Mogućnosti kombionovanja su neverovatne – samo proskrolujte instagramom za inspiraciju.

Članak se nastavlja posle reklama

Strukirani sivi sako

Ukoliko ipak volite da vaš blejzer daje figuri formu, za vas je ovo odlična opcija. Preporuka za sve žene koje vode borbu sa kilogramima u predelu stomaka!

Članak se nastavlja posle reklama

Kropovani sivi blejzer

Ovo je novina koju nam je donela sezona jesen 2023. Skraćeni sakoi u kombinaciji sa farmerkama i pantalonama na peglu.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Abdreans Rentz/Jeremy Moeller/GettyImages