Najpopularniji mantil ove jeseni: Trenč mantil svima dobro stoji

by | 6 oktobra, 2023
Najpopularniji mantil na planeti: Svima dobro stoji; devojka u modernom trenč mantilu

Trenč mantil je trenutno najpopularniji mantil na planeti i ako želite da budete u trendu ove jeseni, obavezno nabavite jedan.

Svi vole trenč mantil, uključujući Kejt Mos, Sienu Miler i Aleksu Čang. Mantil koji datira iz 1869. godine, zaslužuje svoju krunu. Sada, svaka modna kuća kreira iteracije svake sezone, a svaki high-street brend kojeg možemo zamisliti u svojoj ponudi ima i ovaj mantil. Dakle, šta ga čini tako posebnim? Bezvremenski kroj, neutralna boja i bezbrižna silueta čine da pristaje, pa, svima. Dodajte tome činjenicu da može da se uklopi u sva godišnja doba i imate trendi odevni komad s kojim ne možete pogrešiti.

Najpopularniji mantil u modernim bojama

Navukli smo da viđamo sve moguće nude i krem nijanse trenč mantila, a ove sezone su se pojavile nove boje. Što se tiče neutralnih nijansi, bež je oduvek bila omiljena zbog svog toplog podtona i niza stilskih potencijala. Ali ove godine u modi je hladnija nijansa koja nudi drugačiji potencijal za kombinovanje. U pizanju je siva boja. I sivi mantil mnogo dobro izgleda…

Širom Njujorka, Londona i Milana (kao i stranicama na Instagramu) paradiraju dame u sivim trenč mantilima. Variraju ne samo nijanse, već i materijali – od klasičnih pamučnih do ultra modernih kožnih.

Kako da ga kombinujete

U Londonu su kupci tek nedavno počeli da gravitiraju nijansama sive, ali je ona dugo bila omiljena u pariskom stilu. Harmonično se kombinujući sa teksasom, kao i sa crnim pantalonama, sivi trenč se podjednako dobro slaže uz belu majcu isto kao i bež mantil.

Sivi trenč mantil savršeno se uklapa s odećom hladnijih boja. Bilo koja nijansa plave, zelene ili ljubičaste će iskočiti kada se stilizuje sivom. A neutralne nijanse kao što su crna, bela i mornarska će se stopiti u u besprekoran monohromatski stil.

Drage dame, birajte boju koja vama najviše odgovara i ističe vaš jedinstveni stil.

Trendovi za proleće i leto 2024. sa Nedelje mode u Parizu

 

 

nicoletaionescu/gettyimages.com