Zastarele! Haljine koje izlaze iz mode u 2023

by | januar 1, 2023
antitrend, haljine koje izlaze iz mode 2023

Ovi modeli haljina postaju prošlost u 2023. Proverite kojim ih modelima možete zameniti

Dizajneri svake sezone postavljaju nove trendove, poput čipke, bisera ili smelih krojeva. U 2023. naša veza će se nastaviti sa već klasičnim modelima: predimenzioniranim odelima, širokim svilenim bluzama i haljinama. Istovremeno, modne kuće nagoveštavaju i povratak ženstvenih i senzualnih modela koji su odjeci dvehiljaditih. Setimo se, tada su devojke nosile farmerke niskog struka, topove bez steznika i providne odevne kombinacije. Ali, hajde najpre da otkrijemo kojih haljina bi trebalo da se odreknete u 2023.

 

Haljine koje izlaze iz mode 2023:

Zapamtite da se osoba od stila ne fokusira samo na trendove, već da vrlo dobro zna koji joj modeli dobro stoje. Trendovi su tu samo da nam omoguće da malo osvežimo garderobu i probamo nešto novo. Bezvremenski komadisu najbolja investicija, jer nikada ne gube na važnosti.

 

Cipal haljina

Kratka napred i duga nazad, cipal haljina, uprkos romantičnom kroju, ulazi na listu zastarelih modela. Bez obzira na to koliko se često poznate ličnosti pojavljuju na crvenom tepihu u ovom stilu, on je definitivno zastareo i zauvek izašao iz mode.

Umesto cipal haljine izaberite klasičnu minicu bez volana – ona ​​sada prednjači u svim trendovima. Kratku stilizujte sa dubokim čizmama, lakoničnom torbom i minimalističkim nakitom.

 

Bandaž haljina

Uske bandaž haljine neće biti u trendu 2023. godine, uprkos povratku seksi modela koji potenciraju dizajneri i poznate ličnosti, poput Megan Foks i Kajli Džener. Kada birate takvu odeću, važno je da autfit ne izgleda vulgarno i jeftino. Potražite haljine sa korsetom ili same korsete i izgledaćete odlično!

 

Fino pletena haljina

U hladnoj sezoni, privlače nas topli i udobni komadi, pa mi, bez oklevanja, zimi oblačimo pletene haljine koje podsećaju na džemper. Pletena odeća sama po sebi je lepa i moderna stvar, ali ovde postoje nijanse. Modeli sa finim pletenjem, pripijeni i iznad kolena jednostavno više nisu relevantni.

Na sreću, sa dizajnerima delimo ljubav prema trikotaži, pa nam se nudi mnogo trendi opcija. Pažljivije pogledajte široku džemper haljinu: može se dopuniti kaišem i masivnim nakitom.

 

Peplum haljina

Peplum haljina je postala univerzalni model koji devojke biraju za poslovne sastanke i rad u kancelariji, iako je odavno izašla iz mode. Danas nosimo kaiš samo da bismo istakli struk u širokim modelima, a ako je odeća već tesna, kaiš nije potreban.

Alternativa bi bile minimalistički uklopljene haljine koje se savršeno uklapaju u strogi kodeks oblačenja. Obavezni je da bude klasičan i jak matrijal, lakonski kroj i da nema nepotrebnih dekorativnih elemenata.

 

Haljina od čipke

Haljine od jeftine čipke deluju svakako, ali ne i elegantno. U njima definitivno nećete postati ikona stila.

Ako želite da u svom ormaru imate odeću od providne tkanine, dajte prednost trendi mrežastim haljinama i bluzama. Ispod njih možete staviti satenski steznik. Modeli sa provokativnim izrezima, koje vole mnoge poznate ličnosti, takođe su zanimljiva i seksi opcija.

 

Dukser haljina

Koliko god volimo dukseve, kombinovanje ovog elementa garderobe sa haljinom je kontroverzna odluka koja izgleda smešno i neukusno. Iako je takav model bio popularan poslednjih godina, definitivno ga nećemo nositi 2023. godine. Ali u trendu ostaju moderne suknje koje se lako stilizuju patikama i lakoničnom torbom, kao što to radi Hejli Biber.