Šal kao ultimativni zimski modni dodatak

by | 29 novembra, 2015

Ima li šta lepše od ugodno toplog vrata na minusu!? Nadamo se da ste izvukle zimske dodatke iz ormara jer nas uskoro očekuje veoma hladno vreme…

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Koji je to modni detalj koji vas istovremeno štiti od hladnoće i čini vašu kombinaciju potpunom. Devojke i žene koje vole šalove uživaju u zimskom načinu odevanja. Šal dozvoljava da se obučete najobičnije, a on će odraditi posao umesto vas i daće vašem stilu karakter kakav vi želite. Sve zavisi šta birate.

Ove zime, u modi su dugi, široki, vuneni šalovi sa kojima možete eksperimentisati, dužina im je biti do koljena, a to vašoj kombinaciji može dati posebnu čar. Takođe, veliku popularnost uživaju šalovi-okovratnici. Ističu se jednostavnošću jer sve što trebate uraditi je staviti ga na vrat, bez ikakvog motanja.

Pročitajte i… Jesenja moda u vedrom duhu

Birajte nežne pastelne boje za ove tmurne dane.

Dugi, vuneni, beli šal većina žena poseduje u svom ormaru. Sa njim nema greške. To je zimski modni dodatak koji je, slobodno možemo reći, uvek u modi. Namotajte nekoliko puta oko vrata, obucite jaknu i spremne ste. Koga je briga kakvu majicu krije šal, kad je toliko dobar da je dovoljan sam sebi.

Ako pak volite jače boje, smelo „razbijte“ monotoniju. Verujte, u vašim bojama uživaće i prolaznici. To je prednost zimskog oblačenja. Dovoljna su vam dva moćna šala i bićete u trendu. U moru različitih boja i modela verujemo da ćete naći nešto za sebe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.