Kako upariti tašnu i nakit: 3 saveta modnih eksperata koja morate isprobati

by | decembar 15, 2022
Kako upariti tašnu i nakit

Otkrivamo vam trikove kako upariti tašnu i nakit tako da celokupan look uvek bude besprekoran, bez obzira na priliku.

Vrhunski kompliment bilo kojoj torbi nije samo odeća, već i kontekstualni dodaci. Sinhronizacija privlačnosti odeće i asesoara sa onim što nosite na zglobu – na primer, vašim omiljenim satom i narukvicama – moglo bi samo da napravi svu razliku u vašem celokupnom izgledu. Stoga, u nastavku predstavljamo vam savete stilista koji vam i te kako mogu biti od pomoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAKADA | (@dakadabags)

Članak se nastavlja posle reklama

Kada stilizuju klijente, stručnjaci usklađuju satove i narukvice sa voljenim torbama za maksimalan efekat. Bilo da nosite Hermes Kelly ili Chanel preklop, uparivanje s više lančić narukvica može vam pomoći da postignete laki efekat visoke mode. U nastavku vam delimo savete o tome kako da kreirate savršeno uparivanje tašne i nakita.

Kako upariti tašnu i nakit prema modnim stručnjacima

Klasik

Torba koju ne treba predstavljati, Hermes Kelly izdržava test vremena u ormarima legendi stila kao što je princeza Diana. Bilo da imate ovu ili sličnu torbu, ovaj model može da bude deo i ležernog i gala izgleda, u zavisnosti od prilike.

Članak se nastavlja posle reklama

Budući da su ovakve tašne srednje veličine, dozvoljeno je malo više nakita. Sat u kombinaciji s tankom narukvicom za veče idealna je opcija. Ukoliko su dodaci na torbi (kopče i kaiš) zlatni, birajte i zlatni nakit. Ukoliko su detalji srebrni, razume se, izaberite i sličan nakit. Pored sata i tanje narukvice, možete staviti i neupadljivije prstenje.

Članak se nastavlja posle reklama

Kada je u pitanju večernji izlazak, veće i glamuroznije narukvice su uvek dobra opcija. Uz to, možete dodati i vanvremenske bisere.

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

Kako upariti tašnu i nakit- mini verzije

Već nekoliko sezona unazad, mini tašne su veoma popularne, iako baš i nisu naročito praktične, složićete se. Ukoliko su manje tašne vaš izbor, birajte i minimalniji nakit. U suprotnom, glomazni nakit će samo naružiti izgled i naglasiti veličinu (odnosno odsustvo veličine) minijaturne tašne. I ovde važi pravilo da detalje kombinujete sa bojom nakita.

Članak se nastavlja posle reklama

Velike tašne

Ove mogućnosti nisu tako ograničene. Velike tašne su podložne svakom stilu i ukusu. Ukoliko je torba neutralnije boje, look možete začiniti šarenijim narukvicama u većoj količini. Uz to, možete kombinovati drvene narukvice koje su veoma popularne, ali i više tanjih lanac narukvica.

Za veče stilisti predlažu veče i upečatljijije narukvice ili prstenje kako biste postigli malo glamurozniji look.

Članak se nastavlja posle reklama

Tašne i jakne: Evo koji modeli se idealno slažu!

Lepota i zdravljeJNemchinova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Sirintra_Pumsopa/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Elena Boltunova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images