Najlepši nakit za svaki dan: Komadi uz koje ćete biti stilizovane celog leta

Nakit koji nosite svakodnevno mora da bude udoban, a efektan. Odaberite najbolje

by | jul 18, 2022
najbolji nakit za svaki dan

Koje komade nakita najčešće nosite? To sigurno nisu trendi, jarke narukvice, niti ogromne minđuše u koje ste se zaljubile u prvi pogled. Svi ti komadi su jako zabavni, ponekad i vrlo efektni, ali… sve mi daleko češće upotrebljavamo klasičan nakit koji leži uz svaki stil i autfit.

Kako birati nakit za svaki dan?

Klasičan nakit od plemenitih metala i nerđajućih materijala je i praktičan. Tu finu ogrlicu od zlata možete da nosite pod tušem, udobne minđuše ne osetite dok spavate, a omiljeni prsten ne skidate ni u teretani. Upravo ovakav kvalitet i udobnost su još jedna osobina koju mora da ima nakit koji nosite svakodnevno.

Svedenost je drugi imperativ. Svejedno je koju boju birate i da li ste pristalica upadljivijih ili delikatnijih komada: ako birate nakid za svaki dan, morate imati meru.

Članak se nastavlja posle reklama

Najbolje ogrlice za svaki dan

Jednostavne i tanke ogrlice, malenih karika, bez puno ugrađenih ukrasa odličan su izbor za svakodnevni nakit. One žene koje vole minimalistički pristup mogu da ih nose pojedinačno, dok žene koje više vole izraženije ukrase mogu da ih kombinuju i nose istovremeno. Kada ih kombinujete slobodno se poigravajte sa njihovom dužinom i prilagodite je dekolteu i ukupnom stajlingu. Ovakve ogrlice uvek je moguće dopuniti adekvatnim ukrasom: medaljonom ili privescima od poludragog kamena. Ukoliko kupujete ogrlice od plemenitog metala, ne morate se ograničavati samo na zlato ili srebro, možete se poigravati i kombinacijama boja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ☥ Shabaka Experience ☥ (@shabakaaa)

 

Članak se nastavlja posle reklama

Najbolje svakodnevne narukvice

Nema dobre kolekcije nakita bez nekoliko zapanjujućih narukvica. Ako tek pravite svoju kolekciju, razmislite o krutim tankim narukvicama sa suptilnim ukrasom. One se mogu odlično uklopiti u poslovni stil, a prelep su ukras i uz večernju haljinu. Veoma lako se uklapaju i pletene narukvice roze gold, kao i jednostavni lanci krupnijih karika. Narukvice – lanci daju određenu dozu urbanog šika svakoj odevnoj kombinaciji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meeka (@catchmeeksifyoucan)

Članak se nastavlja posle reklama

 

Najbolji prstenovi za svaki dan

Kada je prstenje u pitanju, možete sebi dopustiti više slobode. Ukoliko volite veliko, upečatljivo prstenje – može, ali nosite samo taj jedan komad i gledajte da bude svedenih linija. Ukoliko kupujete plemeniti nakit, klasičan prsten sa manjim kamenom (ili cirkonom) uvek je upečatljiv i lako uklopiv. Veoma su pogodne i burme ili cigar band prstenje koje se smatra klasicima.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели lauren caruso (@laurencaruso_)

 

Članak se nastavlja posle reklama

Najbolje minđuše za svaki dan

Minđuše su najvažnija vrsta svakodnevnog nakita. Zato, birajte par koji nećete poželeti sa skinete ni u jednoj prilici: ni dok spavate, ni dok trčite, ni dok sedite kod frizera. Neka budu udobne. Male geometrijske minđuše na šraf mogu lako da se uklope, baš kao i karikice. Ako nosite karike, dopustite sebi slobodu o pogledu rada, ukrasa i materijala, ali birajte manji prečnik. Za one koje preferiraju eleganciju, idealne su male minđuše sa dragim kamenjem ili cirkonima. Urbaniji pristup traži da izaberete minđuše neobičnog oblika, ali i dalje jednostavnih kontura.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Claire Rose Cliteur (@clairerose)

 

Članak se nastavlja posle reklama

Najbolje nanogice za svaki dan

Ovaj komad nakita je podcenjen, a vrlo je efektan. On i potpuno kežual kombinaciji daje dozu šika. Birajte tanušne i neupadljive nanogice sa detaljima u neutralnim bojama, smaragdnozelenoj ili neboplavoj boji. Ovakav odabir omogući će vam da nosite istovremeno tri do pet lančića za noge, a da ne izgledate neuredno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели AMAKA (@amaka.hamelijnck)

IG@anitakojewelry