Ni uske, ni iscepane: Ovo je hit model farmerica za jesen 2017!

by | avgust 19, 2017

Pocepanim farmerkama sa niskim strukom izgleda da je došao kraj.

Iako se taj stil nosio i devedestih godina u nešto boljoj verziji, prošlih par sezona nismo mogli a da se ne zapitamo da li je taj kultni komad odeće u takvoj verziji, postao vulgaran.

Jako nizak struk koji, budimo realni, stoji samo manekenkama i devojkama koje nemaju problema sa viškom kilograma, predstavljao je muku mnogim damama kada su pokušavale da pronađu model i veličinu za sebe.

Pročitajte i…Jeste li spremni da se zaljubite u mint zelenu?

Neprijatno su tesne, presecaju stomak na nezgodnom mestu i bilo je kranje vreme da se taj trend završi ili da se makar pojave i neki drugačiji modeli kako bi se za svakoga našlo po nešto.

Prošle godine su već počele u prodaji da se pojavljuju one sa visokim strukom, pa spuštene i široke čuvene po nazivu „boyfirend jeans“, dok će ove jeseni najveći hit među farmericama biti one ravnog kroja, sa dubljim strukom. Stoje bolje, udobnije su i deluju elegantnije kada se nose recimo, na štiklu.

Bez elsatina ili sa, na vama je da izaberete šta vam više odgovara, a mi vam donosimo nekoliko modela koji će napokon posle skoro dvadeset godina staviti tačku na „skinny jeans“ i pocepane farmerke. Barem se nadamo.

Zapratite nas na društvenim mrežama  FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.