Evo čega treba da se pridržavate nakon 30. rođendana

by | avgust 20, 2017

Mnoge žene nakon 30. rođendana više ne pronalaze vreme za sebe, zaboravljajući da, bez obzira na to koliko nam je godina, neke stvari nikada ne biste smele da prestanete da radite i uvek bi trebalo naći vremena za njih, jer ćete se osećati bolje, srećnije i imaćete više samopouzdanja.

Foto: Thinkstock

1 Treba konstantno učiti i raditi na sebi, ne samo iz knjiga, već i iz iskustava, posmatranja i slušanja drugih, iz osluškivanja svega što se oko nas događa.

2 Treba pronaći vreme samo za sebe. Makar pola sata, kad možete popiti kafu, otići kod frizeram pogledati omiljenu seriju, prošetati i tako se napuniti energijom.

3 Treba vežbati, posebno nakon 30-te, kako biste održali zdravlje mišića i kostiju, telesne težine i uopšteno bili zadovoljno. Dovoljno je i 10-15 minuta vežbanja dnevno da se osetite bolje i poletnije.

4 Odlazite u biblioteku, jer ništa ne može da zameni taj osećaj “pozajmljivanja” knjiga.

5 Zabavljajte se samo sa prijateljicama, ne morate baš na svaku zabavu ili druženje da povedete i dečka, ili muža i decu.

6 Plešite kad vas niko ne gleda. Dozvolite sebi da i posle 30. budete opuštene, luckaste, pa i detinjaste. I igrajte dok vas niko ne gleda ili činite bilo šta drugo što će vas na taj način ispuniti i usrećiti.

7 Zaljubite se do ušiju. Jer, ko kaže da je to rezervisano samo za tinejdžerke? Zaljubljenost je, svi već znamo, najlepši osećaj, te stoga, ako ste slobodni, nemojte ga sebi uskratiti.

Pročitajte i … Otkrivamo: sa koliko godina smo najzadovoljniji životom

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.