Pogledajte zabranjenu reklamu sa plus sajz manekenkama

by | 16 marta, 2016

Ešli Graham, najpoznatija plus sajz manekenka na svetu, i njene koleginice Tara Lin, Denis Bidot, Džordžija Prat i Prešs Li zvezde su nove reklame robne marke Lane Bryant koja proizvodi isključivo plus sajz odeću.

Foto: PrintScreen

Foto: PrintScreen

Reklama je deo kampanje ‘This Body‘ (‘Ovo telo’) i predstavlja odu svemu što žensko telo može. U jednoj sekvenci reklame manekenka Tara Lin doji svoju bebu i kaže da je njeno telo stvoreno za ljubav.

Ovo telo stvoreno je da bude odvažno, moćno i seksi„, kaže plus sajz lepotica Ešli Graham u reklami. No, za neke TV kuće poput NBC-a i ABC-a reklama je bila previše seksi pa su zabranili njeno emitovanje na svojim kanalima.

Čvrsto smo uvereni da im smeta veličina žena u reklama, a ne njihova nagost. Kampanja ‘This Body’ osmišljena je tako da bude zabavna i da njome slavimo žene svih oblika i veličina. Ono što je previše jednima, nije previše drugima. Modeli u našoj reklami nisu ništa više razgolićeni od drugih modela koje gledamo na TV-u. Ova reklama istinsko je slavljenje žena svih veličina u situacijama u kojima se osećaju lepo, bilo da se radi o dojenju, pokazivanju koliko su gipke, u situacijama u kojima su one što jesu i ono što žele da budu„, stoji u saopštenju kojim je kompanija Lane Brynat reagovala na zabranu reklame.

Pogledajte zabranjenu reklamu od 30 sekundi i recite nam u anketi ispod da li je opravdano zabranjena.

[yop_poll id=“212″]Najnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.