Savršena kombinacija za rano proleće: Štrikani prsluk i kožne pantalone

by | februar 16, 2021
štrikani prsluk i kožne pantalone

Da je štrikani prsluk  osnovni trend u uličnoj modi, bar za ranu sezonu 2021. godine, do sada je postalo svima jasno. Bilo da birate vintage „iz dedinog ormara“ prsluk ili se opredeljujete za neki od ovogodišnjih predimenzioniranih modela, trendseteri poručuju: iskoristite zalazak uskih kožnih pantalona i ukombinujte ih. (Pročitajte i: Trendovi u uličnoj modi za 2021. godinu: Ovo ćemo želeti da nosimo)

Kako da kombinujem štrikani prsluk i kožne pantalone?

Štrikani prsluk i bela košulja

Ako niste sigurni kako da počnete, igrajte na sigurno! Izaberite prsluk koji vam se dopada i iskombinujte ga sa klasičnom belom košuljom i crnim kožnim pantalonama. Kako biste zaokružile ovu kombinaciju, nezaobilazne su čisto bele patike. Možete koristiti bilo koji od aktuelnih trendova: one sa džombastim đonom, ali i klasične bele adidaske.

Unknown Object

Trikotažni prsluk u elegantnoj kombinaciji

Da, da i ovo je moguće. Izaberite nešto elegantniji model prsluk – rolke ili izaberite predimenzioniranu varijantu. On neka bude svetao, a ostatak kombinacije monohromatski – crn. Na sve to, savršene su gležnjače na visoku štiklu i upadljiva tašnica.

Unknown Object

Kožne pantalone u boji

Vaše kožne pantalone nisu crne? Ništa zato. Izaberite karirani prsluk čija osnovna boja odgovara vašim upadljivim pantalonama. Ispod prsluka obucite belu košulju ili majicu kako biste ublažili efekat. Uz sve ovo, idealna obuća su martine ili već čizmice tog tipa. Tašna mora odgovarati cipelama, kako ne bi odvlačila pažnju sa ostatka upadljivog autfita. (Pogledajte i: Saveti stiliste: Kako da pronađem svoj stil?)

Unknown Object

lepotaizdravlje.rsiprogressman/Getty via Guliver