Street style: Moda kao čist hedonizam

by | maj 4, 2017
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Nedelje mode su prošle, baš kao i praznici, pa sada modu možemo da gledamo kao čist hedonizam. U ovonedeljnoj rubrici Street style vam prikazujemo četiri devojke, koje najaktuelnije komade kombinuju na jedinstven način, upravo tako da ne izgledaju kao svaka druga devojka na glavnom šetalištu u gradu.

Pre nego se osvrnemo na njihove kombinacije, pročitajte i… Street style: Sunčicine četiri

Iva  odaje utisak ljupke devojčice, dok njene kombinacije odišu snažnom samouverenošću! Sa stickerima smo otišli „sloj ispod“ i preneli ih na aktuelne mrežaste hulahop čarape. Izgleda kao totalno luckasta zamisao, a u stvari se baš dobro kombinuje i – garantuje zapaženost.

Sandra je ukombinovala tri omiljene pastelne nijanse sezone: roze, zelenu i plavu! Volimo košulje po kojima su „rasuti“ emotikoni, jer istovremeno izgledaju i biznis i kežual. Da, NOHAA torbice se i nama čine kao osveženje, a pliš je u potpunosti prilagođen godišnjem dobu.

Na narednoj stranici pogledajte još dve devojke u savršenim kombinacijama!

Josipin Instagram ćete verovatno obožavati koliko i ona obožava karnere. Prva pomisao je – kako ih dobro kombinuje u svim prilikama! Kao što vidite, aktuelne torbice sa cvetnim vezom pronađu svoje mesto i uz sportke kombinacije i razne boje.

Katarini je glavni aksesoar osmeh! Stoga nas i ne čudi odabir belog sakoa preko crne rolke, jer je njeno geslo – uveseliti sve što je iole tamnije. Pantalone ovakvog dezena mogu da iznesu samo devojke koje znaju da imaju savršenu figuru!

Pročitajte i… Red carpet: Koga je naša saradnica zapazila na Serbia Fashion Week-u?

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje