Street style: Šta obući za tople dane i hladne noći?

by | maj 11, 2017
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Ovo varljivo sunce nas mami da obučemo laganu odeću, ali noćne temperature nas podsete da je do leta ostalo više od mesec dana. Zato se stalno pitamo šta je to u čemu če nam tokom dana biti prijatno, a uveče se nećemo pitati da li će nam sutradan trebati papirne maramice.

 

Domaći trendseteri imaju rešenje, a pre toga pročitajte i… Street style: Moda kao čist hedonizam!

Mirta je jedna od najbolje stilizovanih devojaka, čiji sam Instagram profil videla u poslednje vreme. Pored toga, ima i savršenu kombinaciju kao predlog! Cipele sa otvorenom petom odlično pariraju plussize teksas jakni. Ova kežual elegantna kombinacija biće vaš idealan saveznik za tople dane i hladnije noći!

Dečka sa stavom ćete vrlo lako prepoznati, pogotovo u kombinaciji kakvu je odabrao Saša. Kapute još uvek nismo odložili za narednu sezonu, pa lako posebnemo za njima. Nežno roze duks je tu da upotpuni kompletan izgled. Inače, da li ste primetili da nijanse roze nikad bolje nisu izgledale na muškarcima?

Pročitajte i… Street style: Sunčicine četiri a na narednoj stranici pogledajte još dve devojke savršenih kombinacija!

Nina je u najaktuelnijem modelu haljina izgledala poput devojčice! Još pogotovo uz tufnasti hulahop i jarko žutom torbom. Ukoliko još negde sa sobom ima i štikle, može komonto da ih zameni za patike i nastavi u klabing!

Biseri na odeći me uvek podsete na  Anu Ljubinković, a Marianine farmerice su pravi predmet žudnje! Kombinacija je vrlo elegantna i ženstvena, a mini torbica je ono što uvek dodatno zasladi ceo utisak. Špicaste baletanke su nadvladale one sa oblim vrhom, a pogled na ove nam govori zašto je tako!

Pročitajte i… Red carpet: Koga je naša saradnica zapazila na Serbia Fashion Week-u?


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje