Kako da nosite bisere a da ne izgledate staromodno

by | 22 oktobra, 2023
Kako da nosite bisere a da ne izgledate staromodno; devojka s bisernim ukrasom za kosu

Ako volite bisere, a ne želite da izgledate staromodno, ne očajavajte. Otkrivamo kako da nosite bisere i budete moderni, i u centru pažnje.

Biseri su dugo bili sastavni deo imidža Džeki Kenedi, Elizabet Tejlor i Grejs Keli. Ikone stila često su nosile bisere i inspirisale žene širom sveta da usvoje ovu naviku. Tokom proteklih nekoliko sezona, svedoci smo povratka bisera na velika vrata. I to više nije nakit rezervisan za dvorove i aristokrate. Sada dizajneri dodaju bisere ne samo klasičnoj odeći, već ultra modernim kreacijama. A kako vi možete da nosite bisere i izgledate moderno?

Kako da nosite bisere i budete u trendu

Ogrlice različitih dužina

Uzmite biserne ogrlice različite dužine i kreirajte stajling koji je sve samo ne dosadan i staromodan. Ova opcija je pogodna kako za opušteni izgled u stilu grandža, tako i za jednostavne odevne kombinacije, kao što su jednostavna majca i farmerke.

Ogromne biserne minđuše

Ove godine u modi su biserne viseće minđuše. Ako želite da budete  moderni, nabavite minđuše s ogromnim biserima. Što veći, to bolje.

Niska bisera kao narukvica

Omotajte niz bisera oko ruke da biste formirali narukvicu. Možete uzeti nekoliko različitih veličina, a još je bolje ako su biseri različitih nijansi. Možete dodati i druge narukvice svom bisernom nakitu. Neka na vašem zglobu bude nešto od tirkizne boje – takav kontrast će naglasiti lepotu i sjaj oba nakita.

Biseri umesto kaiša

Dugačak niz bisera može biti divan kaiš kada je uparen sa elegantnom haljinom ili bluzom. Pričvrstite jednu ili dve niti u struku tako da budu labave, bez stezanja.

Biserni ukrasi za kosu

Još jedan interesantan i trendi način da nosite bisere jeste kao ukras za kosu. To može biti raif ili šnala s biserima ili zanimljiva niska koju možete pričvrstiti šnalama. U prodaji se može naći različiti, vrlo moderan, biserni nakit za kosu. Naroočito dobro ide na crnoj, zalizanoj kosi.

Biserne nanogice

Još jedan način da nosite bisere a da ne izgledate staromodno, jesu biserne nanogice. Izgledaju seksi i ultra moderno.

Koji nakit je u trendu ove jeseni

 

 

 

Sergey Dolgikh/gettyimages.com