Nedeljni horoskop od 23. do 29. oktobra: Pomračenje Meseca će izazivati emotivnu nestabilnost

by | 22 oktobra, 2023
Nedeljni horoskop od 23. do 29. oktobra

Najznačajniji događaj za nedeljni horoskop od 23. do 29. oktobra je pomračenje Meseca u subotu 28. oktobra. Evo šta nam horoskop  sprema ove nedelje.

Pomračenje će se desiti u isto vreme sa punim Mesecom u znaku Bika, što će staviti fokus na finansije i materijalno dobro. Tokom ovog perioda ne bi trebalo da se sukobljavate, upuštate u provokacije, a naročito da kontaktirate osobe koje su vam nepoznate. Dan pomračenja je najbolje da provedete u kući sa najmilijima. Snovi koji ćete imati dan pre vam mogu dati odgovore na pitanja koja vas već dugo muče.

Sunce će 24. oktobra formirati trigon sa Saturnom. To će Jarčevima, Vodolijama, Lavovima i Ovnovima pružiti period dobre koncentracije i izdržljivosti. Stvari koje ste odlagali će sad imati logičan zaključak, a svi materijalni problemi će biti uspešno rešeni. Izbegavajte duga putovanja. Mogući su problemi sa zubima, ali će inače zdravlje biti dobro.

Opozicija Marsa i Jupitera krajem nedelja će izazvati preteranu aroganciju kod Ovnova, Strelčeva, Riba i Raka. Tokom ovog perioda nemojte davati obećanja ili da preuzimate bilo kakve obaveze. Vage, Jarčevi i Blizanci će biti u opasnosti da postanu žrtve prevaranta. Za Škorpije i Lavove mogu nastati pravne poteškoće.Na ljubavnom planu će veliki broj parova naići na probleme. Na zdravstvenom planu treba obratiti na digestivni trakt, naročito na jetru.

Konjukcija Merkura i Marsa u nedelju će izazvati intelektualni nalet kod Škorpija, Ovnova, Blizanaca i Devica. Međutim, postoji da mentalno preopterećenje izazove pad energije. Na poslu, tokom cele sledeće nedelje, nemojte donositi važne odluke. Na romantičnom planu su mogući razvodi, raskidi i ozbiljni sukovi. Zdravlje će biti dobro, ali Ovnovi, Škorpije, Blizanci, Ribe i Rakovi će imati rizik od povreda i opekotina. Ovaj tranzit će najmanje uticati na Vodolije i Ribe.

Nedeljni horoskop od 23. do 29. oktobra

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovima će nedelja biti porpilično uravnotežena do pomračenja Meseca. Lako ćete pronačaziti ravnotežu između posla i odmora. Profesionalni zadaci koji su vam zadavali stres će se odjednom lako rešavati. Finansije će se takođe poboljšati. Na romantičnom planu će doći do pomirenja kod onih koji su bili u sukobu. Smanjite uobičajenu aktivnost jer bi jesenje vreme moglo da oslabi vaš imunitet.

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi će se intenzivno boriti protiv bolesti zavisnosti i loših navika. Ovo je prava prilika da prestanete da pušite. Na poslovnom planu ćete pokazati uobičajenu doslednost i istrajnost. Finansije će biti stabilne, na romantičnom planu će se nastaviti period sukoba i nesporazuma. Zdravlje će biti stabilno do pomračenja, nakon čega treba da smanjite alkohol i izbegavajte gužve.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci će se morati navikavati na određene alternative, iako će im biti teško da se odluče za najbolju. Ipak, nemojte donositi odluke pre nedelje niti preduzimati drastične akcije. Na profesionalnom planu je najbolje da sačekate i odložite važne odluke, a na romantičnom da izbegavate direktna pitanja partnera i izbegavajte davanje obećanja. Što se tiče finansija moraćete pokazati hrabrost. Pogoršanje zdravlje je moguće kod onih koji pate od alergija.

Rak (21. jun – 22. jul) 

Rakovi će najviše od svih znakova osetiti uticaj pomračenja. Ovo će se najviše odraziti na emocionalne promene koje će vas izluđivati do nedelje. Imaćete nagle promene raspoloženja i to će vas iscrpljivati. Najbolja preporuka je da se koncentrišete na intelektualne i tehničke zadatke. Finansije će biti stabilno, a ljubavna situacija će se poboljšavati nakon pomračenja.

Nedeljni horoskop od 23. do 29. oktobra: Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će imati osećaj kao da ih ignorišu tokom skoro cele nedelje. Započeti radovi i planovi će biti u zastoju. Ipak, to će se događati zbog spoljašnjih faktora na koje nećete moći da utičete. Na romantičnom planu ćete imati niz događaja, a to će mnogim Lavovima dati priliku da razumeju svoja osećanja i emocije. Izbegavajte putovanja i velike kupovine. Finansije će zavisiti od vašeg partnera. Zdravlje će biti prilično stabilno.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device će želeti da dožive promene, pa će početi da ih stvaraju čak i ako je to nepovoljno za njih. Ipak, to ne bi trebalo da činite bar do prvih dana u novembru. Pored toga, osećaćete neobičnu razdražljivost i impulsivnost što će dovesti do neprijatnih posledica. U ovom periodu nemojte menjati posao, partnere ili prijatelje. Finansije će biti na istom nivou kao do sada. Moguće su prehlade i upale u drugoj polovini nedelje.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Većina Vaga će imati veoma zanimljivu nedelju ispunjenu raznim događajima. Možda znakovima ovi događaji neće biti tako neobični, ali će za vas oni biti veoma iznenađujući. Imaćete priliku da zađete u nepoznato, kako na profesionalnom tako i na ljubavnom planu. Na finansijskom i romantičnom planu ćete biti veoma zadovoljni.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će u toku cele nedelje biti zauzete rešavanjem materijalnih pitanja i imaće veliku odgovornost. Dobre rezultate će postizati oni koji se bave građevinom, finansijama ili industrijskom proizvodnjom. Dobra finansijska situacija će vam omogućiti da pomognete dragoj osobi.Na romantičnom planu ćete biti veoma senzualni. Moguće su povrede krajem nedelje i oboljenja endokrinog sistema.

Nedeljni horoskop od 23. do 29. oktobra: Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će biti zauzeti pripremama za određene događaje koje će im oduzeti većinu slobodnog vremena. Kakva god zabava da je u pitanju, oni će se maksimalno posvetiti organizaciji. Njihove sposobnosti i talenat će izazvati oduševljenje drugih. Finansije i zdravlje će biti stabilni. Na romantičnom planu vas očekuju srećni događaji, a slična situacija će biti i na poslovnom planu.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Period pre pomračenja će izazivati emocionalnu nestabilnost. Bićete skloni impulsivnim reakcijama, a to će izazvati gnev kod vaših najmilijih. Ukoliko nekog jako uvredite, čuvajte se osvete. Preterana aktivnost će vas iscrpeti. Oni koji uspeju da se ozbore sa periodom pre pomračenja će imati koristi od cele situacije.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će imati niz emotivno prijatnih trenutaka. Na poslovnom planu ćete nizati uspehe, što će vaši nadređeni posebno ceniti. Finansije će biti poprilično stabilne, a prilike za njihovo poboljšanje će se pojaviti u narednom periodu. Vodolijama koje su same će ovo biti povoljan romantični period. Zdravlje će biti stabilno.

Nedeljni horoskop od 23. do 29. oktobra: Ribe (19. februar – 20. mart)

Energija će biti u blagom padu zbog uticaja predstojećeg pomračenja. Bićete puni negativne energije, a glavna tema će vam biti nepravda na svetu. Prijatelji u vazdušnom ili vatrenom znaku će vam pomoći da optimističnije razmišljate. Poslovni plan će biti stabilan, a slično će biti i sa finansijama. Na romantičnom planu je potrebno da reagujete, a ne samo da maštate. Na zdravstvenom planu su mogući psihosomatski simptomi.

gradyreese/GettyImagesPlus