Kako da vam noge izgledaju duže

by | 15 juna, 2023
kako da vam noge izgledaju duže

Kako da vam noge izgledaju duže, ali bez visokih potpetica? Ako mislite da je to nemoguće, u velikoj ste zabludi

Nije nas sve majka priroda (čitaj genetika) obdarila dugim nogama. I delimo se u dve kategorije: žene koje ne daju ni pet para za to i one koje se služe raznim trikovima kako bi im noge izledale duže. Pritom ne mislimo samo na visoke potpetice, već na razne trikove kojima se domišljate dame služe kako bi im noge izledale što duže. Pa da vidimo kako to rade…

Kako da vam noge izledaju duže: Trikovi koji izdužuju noge

Trik broj 1: Nude štikle

Da, štikle izdužuju noge, ali nijedne tako dobro kao nude nijanse. Ako potpetice tehnički dodaju centimetre, onda optička iluzija može poboljšati efekat. Noga će uvek izgledati duže ako oko koje klizi preko nje ne naiđe na prepreku. Zato birajte potpetice u boji noge. To važi za gole noge ili ako nosite čarape u boji noge. A ako nosite crne čarape, obavezno obujte crne štikle.

Trik broj 2: Cipele koje nestaju ispod pantalona

Ako želite da izdužite noge, nosite dugačke pantalone ispod kojih se cipele tek naziru. To vizuelno zaista izdužuje noge. I idealno bi bilo da su cipele i pantalone iste boje.

Kako da vam noge izgledaju duže: Trik broj 3: Nosite pantalone s visokim strukom

Neki trikovi nisu samo laki za izvođenje, već donose i lepe bonuse. Na primer, izgled struka. Ovde je logika sledeća: da biste vizuelno produžili noge, nosite pantalone s visokim strukom. I izbegavajte farmerke s niskim strukom jer u njima noge deluju još kraće.

Trik broj 5. Prugaste pantalone i suknje

Kad kažemo prugaste, mislimo isključivo na vertikalne linije, jer će horizontalne vizuelno skratiti noge. I još jedna bitna stvar – neka se slažu boja cipela i boja pruga. I to će biti pun pogodak.

I još jead savet, naročito za svečane prilike, birajte monohromatski autfit. Ako imate koji kilogram viška, crna je idealna.

Rohappy/gettyimages.com