Kako nositi baletanke ako želite da budete u trendu

by | maj 18, 2024
Kako nositi baletanke ako želite da budete u trendu

Kada su baletanke u pitanju, izbor nikad nije bio veće – od različitih materijala, boja, dezena… A kako nositi baletanke ovog leta ako želite da budete moderni?

Ako vam je stalo d otoga da budete u trendu, a volite baletanke, prikupli smo savršene ideje za stilizovanje koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Kako nositi baletanke ovog leta

1. Romantična bela

Članak se nastavlja posle reklama

Ako volite romantičan izgled, nećete pogrešiti sa midi haljinom i kardiganom u najnežnijim neutralnim nijansama leta. Preporučujemo da pojačate sanjivu energiju odabirom para baletanki sa klasičnim vezicama oko gležnja.

2. Crvene baletanke

Ne postoji ništa tako šik kao crni autfit sa crvenim baletankama. Možete ih nositi uz crnu haljinu, crne pantalone, crnu suknju ili crni šorts. U tom slučaju, birajte vatreno crvene ili kožne lakirane modele visokog sjaja.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Uz upadljivi print

Uglađena silueta baletanki čini ih odličnim izborom obuće za smele komade odeće sa dramatičnim šarama. Ali, svaki komad mora biti pažljivo odabran. Stilisti preporučuju da se e držite geometrijskih uzoraka kao što je karo i uparite ga sa baletankama u boji. I birajte neutralne torbe i ostale aksesoare.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Sa maksi haljinom

Može izgledati nelogično nositi ravne cipele uz maksi haljinu, ali štikle definitivno nisu jedina opcija. U stvari, par strukturiranih baletanki sa kvadratnim prednjim delom naglašava liniju duge haljine, naročito ako se odlučite za seksi izrez koji će pokazati vaše lepe noge.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Uz mini džins haljinu

Mini haljina od teksasa je dnevna alternativa za  bezvremensku malu crnu haljinu, jer ima skoro isti efekat. Uz mini teksas haljinu ovog leta nosite bele baletane.  koja nosi isti stilski udar. Ako volite tamni džins možete ga kombinovati sa bledo roze baletankama.

Članak se nastavlja posle reklama

6. Bezvremenski i luksuzno

Baletanke su suštinski šik i lepo se slažu sa tihi luksuz estetikom. Za tople, letnje dane nema prefinjenijeg autfita od para lanenih ili pamučnih pantalona, crnih baletanki i laganog blejzera.

Africa Studio/shutterstock.com