Kako nositi bermude ovog proleća ako želite da izgledate moderno

by | april 10, 2024
Kako nositi bermude ovog proleća; moderna devojka pozira u pink kompletu - bermudama i blejzeru ispod kojeg je obukla belu majcu

Ako vas zanima kako nositi bermude ovog proleća, pronašli smo savršene ideje za stilizovanje. Izgledaćete i moderno i elegantno. 

Proleće je i vreme je da svoju garderobu prilagodimo toplijim temperaturama. Sa dolaskom lepog vremena na scenu stupaju bermude, pozicionirajući se kao jedan od najpoželjnijih odevnih predmeta sezone. Svestrane su, elegantne i trendi opcija. A mi smo pronašli odlične ideje za stilizovanje bermuda ovog proleća koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Kako nositi bermude ovog proleća: O čemu treba voditi računa

  • Pravilna dužina: Odlučite se za bermude koje dosežu malo iznad kolena ili čak malo kraće. Duži modeli vizuelno mogu skratiti noge, dok će kraći pomoći da ih produžite.
  • Visok struk: Izaberite bermude visokog struka da biste stvorili iluziju dužih nogu. Osim toga, ovaj model pomoći će vam da definišete struk.
  • Tamne boje: Tamne boje, kao što su crna, tamnoplava ili siva, imaju tendenciju da vizuelno izduže figuru. Odlučite se za bermude u tamnim tonovima za laskaviji efekat.
  • Izbegavajte horizontalne pruge: Horizontalne pruge mogu učiniti da vaša figura izgleda šire i kraće. Umesto toga, izaberite bermude s vertikalnim printovima ili običnim prugama da stilizujete svoju figuru.
  • Total look: Odlučite se za monohromatski autfit, odnosno uparite bermude i gornji deo iste boje ili sličnog tona. Ovo stvara neprekidnu vertikalnu liniju koja pomaže da se stilizuje figura i vizuelno izduži figura.

Total look

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Esteban (@neveroldfashioned)

Kombinujte široke bermude i preveliki blejzer u istoj boji. Uparite ih sa mokasinama u istom tonu i dobili ste elegantan, moderan autfit.

Sa trenč mantilom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Lapp (@alexandralapp)

Trenč mantil je odlična opcija za prolećne mesece i izgleda odlično u kombinaciji sa majicom i bermudama. Tajna ovog autfita su braon štikle koje vizuelno izdužuju noge.

Sportska elegancija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Ako želite da rizikujete, kopirajte autfit Grece Ghanem. Modna influenserka kombinuje teksas bermude u boji jorgovana sa osnovnom pamučnom majicom, prevelikim duksom i špicastim baletankama.

Otmeni autfit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOANA VAZ (@joanavaz_)

Kao što vidite, portugalska influenserka Joana Vaz takođe se opredeljuje za špicaste baletanke kada stilizuje bermude. Još jedan trik koji nikada ne omane jeste da ovaj model pantalona kombinujete sa skraćenom jaknom.

S.Bekhinov/shutterstock.com