Kako nositi crnu suknju ovog proleća ako želite da budete moderni

by | mart 5, 2024
Kako nositi crnu suknju ovog proleća; lepa, dugokosa žena u zelenoj bluzi, crnoj suknji ispod kolena i crnim štiklama

Crna suknja je pravo blago. Može se nositi u svim prilikama i kombinovati na milion načina. Kako nositi crnu suknju ovog proleća ako želite da budete moderni?

Kad god  ste u nedoumici šta da obučete, bilo da je to sastanak, večera ili odlazak na posao, posegnite za crnom suknjom. Da li više volite mini suknje kako biste mogli da pokažete svoje noge, ili vam se više dopadaju maksi modeli? Koji god da je odgovor, nastavite da skrolujete. Prikupili smo savršene prolećne autfite sa crnom suknjom.

Kako nositi crnu suknju ovog proleća: Moderni autfiti za dame od stila

Kožna suknja ispod kolena

Članak se nastavlja posle reklama

Karolina Kurkova zna kako se stilizuje crna midi kožna suknja. Ova suknja je posebno multifunkcionalna jer patent zatvarač omogućava da prednji prorez bude duži ili kraći. Posao, izlazak, sastanak – ova suknja je pogodna za sve te prilike. Crno-beli džemper i štikle daju posebnu, otmenu notu. Idealan stajling za proleće.

Jednostavna maksi suknja

Crna maksi suknja je poput bele majice – možete je kombinovati sa svim što imate u ormaru. Možete je kombinovati s tamno plavom bluzom i ravnim baletankama i dobićete savršen autfit u kojeme će vam biti udobno satima.

Članak se nastavlja posle reklama

Mini suknja

Mini crna suknja savršen je izbor za proleće. Možete je nositi sa crnim čarapama iznad kolena, cipelama na nisku štiklu i košuljom ili blejzerom.

Članak se nastavlja posle reklama

Plisirana suknja

Plisirane suknje su u modi, a ovog proleća plisiranu, crnu, maksi suknju možete nositi sa širokom tamno plavom duksericom i baletankama ili nekim drugoim ravnim cipelama.

Članak se nastavlja posle reklama

Satenska suknja

Ako želite da izgledate moderno ovog proleća, kombinujte crnu satensku suknju sa patikama i teksas jaknom. Ili je uparite sa belom košuljom, crnim topom i sandalama.

Članak se nastavlja posle reklama

Suknja s velikim izrezom sa strane

Ako želite da izgledate moćno i seksi, ovo je savršen autfit za vas. Duga kožna suknja sa dubokim izrezom sa strane savršena je za večernji izlazak. Odgovarajući krop top se lepo auklapa, a preko možete obući crnu kožnu jaknu ako je hladno.

Crna teksas suknja

Članak se nastavlja posle reklama

U prohladnim prolećnim danima možete kombinovati maksi teksas crnu suknju sa crnim štiklama, crnim hulahopkama i kratkim blejzerom.

Web Future Studio/shutterstock.com