Kako nositi espadrile i farmerke ovog proleća i leta

by | maj 7, 2024
Kako nositi espadrile i farmerke ovog proleća i leta

Kako nositi espadrile i farmerke? Ova klasična kombinacija ostaje omiljena za moderne devojke, a mi smo pronašli odlične ideje za stilizovanje.  

Lepo vreme definitivno je ušlo u naš svakodnevni život i promena garderobe postaje stvarnost sa kojom se moramo suočiti. Sa namerom da se rešimo sve one odeće koju više ne koristimo i koja je zastarela, postoji vanvremenska kombinacija koja je uvek savršena za nošenje u toplijim danima. Farmerke u kombinaciji s espadrilama ostaje trendi i ovog proleća i leta.

Kako nositi espadrile i farmerke ove sezone

Znamo da je proleće vrlo izazovno kada je kreiranje savršenog autfita u pitanju. Treba se prilagoditi svim tim promenama vremena… ali nije ni nemoguće. Jer tus u stare dobre farmerke i divne espadrile koje su opet u trendu. A tu su i sjajne modne influenserke koje znaju kako da ih kombinuju. Nastavite da skrolujete, slede predivni prolećni i letnji autfiti.

Mornarski stil ne može da omane…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marielle Haon (@mariellehaon)

Postoje takvi klasični printovi koji su uvek u modi, a primer su mornarske pruge. Odabirom topa u ovom stilu i kombinovanjem sa klasičnim ravnim farmerkama i espadrilama, dobićete savršen svakodnenvi prolećni autfit. Plavo-bele pruge nikada neće izaći iz mode.

Denim na denim

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maribel Domínguez 🇪🇸 (@mdfhima)

Ova kombinacija vraća nas u pedesete godine prošlog veka kada je Bing Crosby prvi nosio Levi’s teksas sako. Od tada, ovi autfiti su obišli svet i postali jedan od najupečatljivijih i najelegantnijih odevnih kombinacija u svetu mode.

Prolećne osnove

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marielle Haon (@mariellehaon)

Modne influenserke nam već godinama pokazuju da su osnove garderobe, ako ih kombinujemo u istom stilu, sposobne da transformišu sve. Daleko od dosadnog ili zamornog, ova odeća zajedno stvara prelepu sinergiju. Stoga, kombinovanje farmerki sa jednostavnom belom bluzom sa romantičnim osećajem i espadrilama upečatljive boje postaje odličan autfit za proleće i leto.

Uparite farmerke i espadrile sa štampanom bluzom

Štampani odevni predmeti su upečatljivi sami po sebi, a cvetni print osvaja ulični stil sa dolaskom proleća.

Ništa bez kardigana…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marielle Haon (@mariellehaon)

Najteža stvar u proleće je vreme: ujutro je hladno, u podne vruće, a kada sunce zađe, temperature ponovo padaju. Sa namerom da im ne bude hladno, a opet kreiraju divan autfit, modne influenserke odlučuju za ovu kombinaciju farmerki, espadrila kardigana. Ovaj stajling je zvezda uličnog stila.

Najmodernija prolećna kapsula garderobe stiže od brenda Comma – budite spremne za sve prilike

Diego Antonio Maravilla Ruano/gettyimages.com