Male torbe za svečane prilike – u znaku tihog luksuza

by | jun 10, 2024
Male torbe za svečane prilike - u znaku tihog luksuza

Ako se pripremate za svadbu ili neki drugi svečani događaj, odabrali smo za vas male torbe koje „mirišu“ na tihi luksuz i u trendu su ove godine.  

Kada birate torbu za neku svečanu priliku, treba uzeti u obzir haljinu koju ćete nositi (kao i kompletan autfit) kao i vaš stil. A u nastavku ćete videti najlepše male torbe koje možete nositi ove godine, a koje izgledaju otmeno i elegantno.

1. Crna torba s lančićem i perlicama

Članak se nastavlja posle reklama

Počinjemo sa sigurnom opcijom, jednom od onih svečanih torbi koje vas nikada neće izneveriti i koje možete nositi na svim svečanim događajima. Torbe sa tankim lančićem i ukrasnim perlicama naročito su popularne ove godine. Lančić može biti i u zlatnoj i u srebrnoj boji – obe varijante su u trendu.

2. Crno-bela torba

Još jedan klasik kada su elegantne, svečane, male torbe u pitanju – crno-bela torba. Mogu se naći u različitim oblicima i veličinama, kao i napravljene od različitih materijala. A trenutno su vrlo popularne imitacije kože.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Crvena pletena torba

Pletene torbe su u trendu ovog proleća i leta (a verovatno će se taj trend nastaviti i na jesen i zimu). Mala crvena torba je pravi izbor za sve svečane događaje i vrlo lako se kombinuje.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Torba od rafije

Ako govorimo o prirodnim tkaninama, ne postoji materijal koji stilom nadmašuje rafiju. I što je najbolje, ova torba se tako lako uklapa uz sve. I u zavisnosti od oblika i veličine, može se nositi u svim prilikama.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Braon-krem torba na rame

Vintidž se uvek dobro integriše sa različitim odevnim kombinacijama i torbe nisu izuzetak. Za svečane prilike birajte klasičan dizajn s dugim kaišem i velikom metalnom kopčom.

Članak se nastavlja posle reklama

6. Žuta kožna torba

Ako tražite nešto upečatljivije, uzmite malu, žutu torbu. Žuta je u trendu ove godine i poželjna je u svim prilikama.

7. Pačvork torba u pastelnim bojama

Članak se nastavlja posle reklama

Idealno za dodavanje boje dnevnom venčanju. Sa jedne strane je krem, a sa druge „pačvork“ u pastelnim tonovima da se ne izgubi trezvenost svečanog događaja. Ima rajsferšlus i dugačku ručku.

5 torbi koje ne treba nositi na venčanjima

  • Velike torbe: Zaista vam neće trebati na venčanju. Nosite samo ono što je neophodno, a sve to će stati u elegantnu, malu torbu.
  • Vrišteći printovi: Ako tražite nešto upečatljivo, probajte jarkeboje, ali ako nešto nije u trendu, to su preveliki printovi.
  • Prozirne torbe: Nekada su bile u modi, ali trenutno nisu, tako da ih treba izbegavati ove godine ako želite da budete u trendu.
  • Sportske torbe: Veoma su praktične za svakodnevnu upotrebu, ali mogu da pokvare eleganciju vašeg outfita.
  • Torbe s krupnim lancima: Lanci rade sve dok su mali, lagani i sofisticirani.
Victoria Fox/shutterstock.com