Najlepši autfiti za letovanje – moderni, lagani, elegantni

by | jun 15, 2024
Najlepši autfiti za letovanje - moderni, lagani, elegantni

Koliko vremena provedete birajući odeću za letovanje? Ako ne znate šta da ponesete na put, pogledajte koji su to najlepši autfiti za letovanje koje smo pripremili za vas. 

Iako je lako odlučiti ser za sledeću destinaciju koju smo spremni da posetimo, pakovanje za navedeno mesto je sasvim druga priča. Čak i ljudi koji često putuju bore se sa tim kako da se spakuju za odmor. U nastojanju da pomognemo i sebi i vama, pretražili smo društvene mreže u potrazi za najboljim autfitima za letovanje. I pronašli smo savršene ideje koje možete videti u nastavku.

Ovo su najlepši autfiti za letovanje

1. Bela haljina + sandale

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanna MW (@hannamw)

Članak se nastavlja posle reklama

Koji je jedan od najlakših i najuklopivijih komada koje možete spakovati za letovanje? Bela haljina. Prednost pakovanja ovog „dosadnog“ predmeta je u tome što se može upariti sa bilo čim (poput papuča ili sandala) za skoro svaku destinaciju. Smo tome dodajte neki trendi nakit i naočare za sunce.

2. Slip suknja + seksi top

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jen Ceballos (@endlesslyloveclub)

Pored pakovanja, prva stvar na koju pomislite pre odlaska na letovanje jeste koja ćete mesta i restorane posetiti tamo. A ovo je idealna autfit za odlazak na večeru. Vrlo seksi, moderan i elegantan.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Maksi satenska suknja + heklani top

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeanne Ménard (@jeanne_andreaa)

Jedna od prednosti pakovanja maksi satenske suknje za letovanje je to što se može stilizovati i za večeru  i za jednodnevni izlet. Ako se naginjete ovom poslednjem, možete da je uparite sa heklanim topom ili običnom, pamučnom majcom i modernom torbom od rafije bez koje ne možemo da zamislimo ovo leto.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Laneni prsluk + lanena suknja + sandale + torba od rafije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thandi (@thandimaq)

Jedan od najudobnijih i najlepših autfita za odlazak na letovanje ove godine. Šta je prijatnije od lana i elegantnije od bele boje? Prsluci su u modi ove godine, pa eto dobre ideje da kombinujte laneni beli prsluk sa maksi lanenom suknjom ili lanenim pantalonama. Ravne, kožne braon sandale ili anatomske papuče i moderna, letnja torba od rafije savršeno će zaokružiti ovaj stajling za čistu desetku.

Članak se nastavlja posle reklama
NDAB Creativity/shutterstock.com