Sa čim kombinovati bele patike ovog leta

by | maj 14, 2024
Sa čim kombinovati bele patike ovog leta; devojka pozira na ulici u crvenoj dugoj haljini i belim patikama

Istina je da bele patike možete nositi tokom cele godine, ali leti su prosto nezamnljive. Sa čim ih kombinovati ovog leta?

Bele patike idu uz sve, tako da ih lako možete uklopiti u bilo koji letnji autfit. Od romantičnih letnjih haljina do teksas šortsa, pa čak i kombinezona, lista odeće koja ide uz bele patike je duga i raznovrsna.

Bele patike – zvezda letnjeg autfita

1. Podignite sportski autfit na viši nivo

Bez obzira na to da li volite biciklističke šortsove ili kombinezone za aktivnu odeću kao svoju letnju uniformu za vežbanje, sportski autfit za tren možete pretvoriti u idealan za odlazak na kafu. Jednostavan dodatak blejzera ili elegantne moto jakne, lančića za struk i šik torbe na ramenu otelotvoruje uzvišenu sportsku zabavu za leto.

2. Kombinujte ih sa satenskom suknjom

Za savršen letnji autfit s belim patikama u glavnoj ulozi, preporučujemo da kombinujete eleganciju svilenkaste midi suknje sa belom košuljom dugih rukava, lanenom ili pamučnom. Bele patike neće prigušiti ove luksuzne komade odeće – naprotiv.

3. Mix dezena

Bele patike i sportske bele čarape stvaraju čisto modno platno na kome možete da pokažete svoje omiljene printove. Možete da se igrate do mile volje. Za letnju odeću pokušajte da uparite kratku haljinu sa blejzerom ili jaknom i obavezno se odlučite za živopisnu paletu boja.

4. Belo od glave do pete

Zahvaljujući njihovoj energiji ulične odeće, čak i najkitnjastijoj beloj haljini ili fantastičnom kompletu možete da date laku, prozračnu dnevnu atmosferu ako ih uparite sa  belim patikama.

5. Sa kargo pantalonama

Skraćeni gornji deo i udobne kargo pantalone ili farmerke opuštenog kroja savršen su spoj sa trendi patikama. Savršen letnji autfit, cool, ležeran i potpuno bez napora.

6. Sa letnjom haljinom

Ne postoji pogrešan način da nosite cvetnu haljinu na leto, ali ništa efektnije nema od njenog uparivanja sa belim patikama. Samo vodite računa o tome da aksesoari budu minimalni.

Zaboravite na Adidas Sambas, ovo su najpopularnije patike 2024.

Ihor Khomych/shutterstock.com