Kako ONE neguju svoj TEN

by | 5 avgusta, 2009


Pod svetlima reflektora sve javne ličnosti deluju savršeno. L&Z vam predlaže kako da I vaš ten zablista na “premijeri”.

 

lepota i Zdravlje - negovanje tena - Sindi Kraford

 

Savršen ten
Ukoliko imate problematičnu kožu, pažljivo birajte puder za lice. Korektivni puder u stiku idealan je izbor – istovremeno prekriva nedostatke tena i daje licu savršen izgled. Sindi Kraford prvo prstima nanese puder da bi prikrila nedostatke, a potom ga ravnomerno rasporedi na celo lice.

 

 

 

 

 

lepota i Zdravlje - negovanje tena - kejt vinslet

 

Diskretan look
Za savršen izgled stručnjaci preporučuju nanošenje hidratantne kreme pre samog pudera – poput Kejt Vinslet. Dok je koža još vlažna, treba staviti što tanji sloj pudera i utrljati ga tako da se ne naprave “brazde”. Naravno, na kraju možete naneti I korektor. Savršen ten Ukoliko imate problematičnu kožu, pažljivo birajte puder za lice. Korektivni puder u stiku idealan je izbor – istovremeno prekriva nedostatke tena i daje licu savršen izgled.

 

 

 

 

lepota i Zdravlje - negovanje tena - kejt bosvort

 

Blistavo lice
Ako želite da i vaš ten blista poput lica Kejt Bosvort, odaberite puder sa “vazdušastom” osnovom. Sunđerom nanesite puder na kritične delove lica a na ostalim mestima ga blago utrljajte. Naravno, nemojte preterivati u količini jer ćete postići suprotan efekat.

 

 

 

 

lepota i Zdravlje - negovanje tena - bejonse

 

Rumeni obrazi
Ako ne možete bez rumenila, obavezno koristite ono u kuglicama. Dovoljno je da ga četkom nanesete na lice, kao Bijonse. Vaš ten će zablistati, ali i zadržati prirodan izgled.

 

 

 

 

 

 

lepota i Zdravlje - negovanje tena - lusi lu

 

Prirodan izgled
Lusi Lu želi da istakne svoju specifičnu lepotu, ali i da “kamuflira” mane. Puderi koji prekrivaju sve “detalje” ne preporučuju se za ovaj tip kože jer daju licu veštački izgled. Ukoliko želite da sakrijete sve nedostatke, idealan izbor je tonirana krema za lice jer čini da koža deluje izuzetno glatko.

 

Tagovi: