Otišla u drugu krajnost i zabrinula fanove: Adel ponovo u centru pažnje, a helanke i majica su „krivi“ za to (foto)

by | februar 14, 2020

Adel ovih dana ponosno ističe svoju transformaciju, ali javnost na njen novi look ima oštre kritike!

Nakon pojavljivanja na dodeli Oskara u Los Anđelesu, poznata pevačica raskošnog glasa Adel ponovo je šokirala javnost.

Budući da je za veoma kratak period oslabila 45 kilograma, poznata pevačica Adel ne planira da stane u mršavljenju. Iako je enormni gubitak kilograma i te kako očigledan izvesne promene vidljive su i na njenom licu.

Njeni pratioci i fanovi konstatovali su da je povećala usne, zategla jagodice i korigovala nos.

Članak se nastavlja posle reklama

Pre nekoliko časova isplivala je nova paparaco fotka Adel u još šokantnijem izdanju a koja je i posvedočila tvrdnjama javnosti. U toku opuštenje šetnje Los Anđelesom, Adel je uslikana u sportskom izdanju a ono što je sve bukvalno ostavilo bez teksta su njene tanke noge i butine. Zašto!?

Od samog procesa mršavljenja Adel je pokazivala transofrmaciju samo gornjeg dela i niko u proteklom periodu nije imao priliku da je vidi u celokupnom izdanju.

Članak se nastavlja posle reklama

Helanke i uski gornji deo ove trenerke nije pokazao čak ni višak kože koji je, pretpostavlja se nestao od napornog vežbanja kom je zaista bila posvećena.

Pogledajte!

Članak se nastavlja posle reklama

https://www.instagram.com/p/B8gS9ENnTEy/?utm_source=ig_embed

Adel nakon razvoda rešava pitanje starateljstva. Stres uzorčnik naglog mršavljenja?

Iako su razlaz potvrdili u avgustu, Adel i njen bivši suprug tek su nedavno poćeli da rešavaju pitanje starateljstva. Kako su isticali inostani mediji bogatstvo Adel procenjuje se na 135 miliona dolara, a par pre venčanja nije potpisao predbračni ugovor pa bi njen suprug mogao da dobije polovinu bogatstva. Ipak, kako se su se oko svega do sada brzo dogovarali veruje se da će tako biti i kada je u pitanju imovina.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako je pre nekoliko meseci istakla Adel na polovini su dogovora, međutim svi vrlo dobro znaju da je ovaj period za nju bio veliki udarac. Kako je tada isticao izvor blizak pevačici, ona je odlučila da okrene novi list i da svoj život počne od nule.

Ortoreksija: Kada zdrava ishrana postane opsesija

– Ona je odlučila da promeni svoje životne navike i potpuno se posvetila dijeti i svom zdravlju. Istina je da ponekad voli više da popije, ali ništa od toga nije uzelo maha. Prolazila je kroz turbulentan period tako da je i stres bio jedan od uzroka za njeno mršavljenje. Sada kada je ostavila nekadašnjeg supruga, potpuno se posvetila sebi, životu, izlascima, karijeri i detetu. Uspela je da skine skoro dvadeset kilograma. Uskoro izlazi i njen novi album – izjavio je izvor, prenosi story.rs.

Članak se nastavlja posle reklama

U proteklom periodu povela se i priča da će Adel vrlo brzo biti na pragu anoreksije ukoliko nastavi da mršavi ovim intenzitetom. Jedan deo javnosti je podržava, dok drugi deo javnosti misli da Adel sa vežbama i gladovanjem ne može da stane jer još uvek pati zbog razvoda. Šta je tačno nikad nećemo saznati, budući da je Adel veoma aktivna i da, bar na prvi pogled, deluje srećno.

A, šta vi mislite?

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Guliver/Getty images/Instagram/printscreen