Imaju dovoljno samopouzdanja da budu opuštene i na plaži: Ove zvezde bismo proglasili paradajz turistima

by | 15 avgusta, 2022
zvezde na plaži

Kada zamišljate letovanje poznatih sigurno su vam u glavi raskošna ostrva i jahte od 50 metara. Istina, ako pogledate Lea di Capria i njegova luksuzna letovanja – u pravu ste. Ali ne dele sve zvezde njegov ukus. Neke od njih, jednostavno, vole da se opuste na plaži. Peškir, knjiga i frižider sa hladnim pićem – da, baš kao naš paradajz turista u Grčkoj. Šokirani?

Zašto bi iako ko može da priušti all inclusive uslugu i najskuplje hotele na svetu išao na gradsku plažu i to sa knjigom pod rukom? Odgovor bi mogli da potražimo od čuvene trendseterke: Sarah Jessica Parker i njen suprug Matew Broderick baš ovako su uživali na plaži pretprošlog vikenda. Naravno, sve su zabeležili paparaci.

foto: PinterestI da stvar bude čudnija, ovakvo uživanje nije rezervisano samo za zvezde koje i inače bije glas da su ekscentrične. Recimo, Rita Ora, zvezda kojom su očarane mlade generacije, aposlutno na isti način je uživala i to ni manje ni više nego na  – Maldivima!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RITA ORA ON THE BEACH 👙 (@ritaora_beach_life)

Ni omiljena Jennifer Aniston nije drugačije letovala: ona, šešir, njena lična stolica za plažu i ljubimac.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Svima nam je još u sećanju prva slika bračnog para Penelope Ceuz i Havier Bardem iz magazina PopShugar u kome iza lepotice u zanosnom bikiniju vire peškiri, suncobrani i čitava gomila najrazličitijih igračaka na naduvavanje: čamci, bazenčići, mišići… Sav onaj asortiman koji svi roditelji vrlo dobro poznaju i vugle na svojim leđima strahujući od komentara iz obližnjeh bič bara.

Pa, u čemu je kvaka? Znamo kakav je konto na njihovim računima, pa zašto onda letuju na ovaj način?

Samopouzdanje kao ključ skromnosti

Ako pitamo psihologe zašto se ovo događa, odgovoriće: lični razvoj. A kakve veze lični razvoj ima sa udobnošću na plaži?

Kada pogledamo živote zvezda, videćemo da se ponašaju na dva potpuno kontrasna načina. Neki žive u brzoj traci, troše nezaustavljivo, život im je pun afera i skandala, naročito na početku karijere. Druga kategorija je ona koja nas ostavlja bez pikantnih detalja iz života, ne privlači pažnju i pokušava da živi žovot na način koji im odgovara.

Baš kao što je to slučaj i sa nama, „običnima“, stvar je u poznavanju sebe i samopouzdanju. Ukoliko ne poznajemo svoje stvarne potrebe, živećemo ne u skladu sa njima, već sa očekivanjima koja drugi pred nas stavljaju. Kada upoznamo sebe, sledi nam još jedna stepenica – psiholozi. To je ona na kojoj skupimo hrabrost da svetu poručimo da nas baš briga za njegove stavove, da je to naš život i da želimo da ga živimo kako mi želimo. E, tu stižemo da samopouzdanja.

Zato, kažu psiholozi, sve one zvezde koje izađu pred paparace skromno, bez razmetanja, pokazujući svoje nesavršenosti, u stvari poručuju: volimo sebe i naš život. Pa čak i na običnom peškiru.

anyberkut/gettyimagesplus

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.